Új hozzászólás Aktív témák
-
simati
csendes tag
Sziasztok,
arra lennék kíváncsi, hogy a tápdugó polaritása milyen? A gép nem jelöli, én meg töltő nélküli változatot vettem meg.
előre is köszönöm a segítséget.
-
-
st6969
őstag
Köszi amúgy a leírást.
Én semmivel nem vagyok elérőbb.
Egy ismeretlen szintig (negyedéig, félig, 3/4-ig...nem tudni) merült AA/AAA akkumulátort milyen módban tegyem fel tölteni, hogy ne vágjam tönkre?
És ha teljesen lemerült, akkor milyen módban töltsem?A leírás leírja, hogy a töltő milyen módban mit csinál az akkuval. De honnan tudjam, hogy mikor melyiket érdemes alkalmazni?
Köszi, ha valaki útbaigazít. -
Imy
veterán
Melyik teszt mondja meg az akksik valós kapacítását?
-
waveson
tag
válasz warezandspam #5 üzenetére
Azt hittem hogy ez a csökkent csak engem zavart
-
waveson
tag
őőőő
[ Szerkesztve ]
-
szoszo75
aktív tag
Üdv.! NiMh akksit pl.900mAh AAA, és 2500mAh AA-t milyen töltőáramon érdemes tölteni? 500 vagy 300mAh ?
DIGI 500 ról 1000-re
-
htom127
aktív tag
-
HXY
addikt
Teljesen igazad van, de a modorod egy kissé nyers.
Azt viszont vegyük figyelembe, hogy egy amatőr csinálta, aki önzetlenül nekiállt a fordításnak és teljesen ingyen megosztotta azt a nyilvánossággal!
Sokszor még a cégek fizetett fordítói is ilyen Google Translate szintű munkát végeznek. -
törölt tag
Sziasztok !
Köszi leírást!A 21700-as akku belefér ? Próbálta valaki ?
-
snake1977
őstag
Egy újabb önjelölt pedagógus...
pibácsi: Köszönöm a többség nevében is.
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
Sista
újonc
-
warezandspam
csendes tag
Belenéztem, és botrány ez a fordítás! ...hogy micsoda önjelölt parasztok próbálkoznak meg egy primitív szöveget lefordítani, és még sem sikerül nekik... elképesztő szinten van az ország!
aktuális kiválasztás ,,CURRENT" - brávó! Az áramerősséget sikerült lefordítani "aktuális"-nak pl.
rosszúl, Elindúl - ez mind rövid "u", paraszt!
1.Four töltőáram szabályozó
stb. - Botrány! -
pibácsi
senior tag
Dr. Gonzο, kankalin, Soká!
Örülök, ha segítettem, a leírásom teljesen a gyakorlatra épűl (több napos kisérletek), mivel engem is összezavart az angol használati.
Köszi az elismerő hozzászólásokat.Üdv. Pibácsi
[ Szerkesztve ]
-
Soká
senior tag
Én is köszönöm, áttanulmányozom majd!
-
Dr. Gonzο
senior tag
Kösz.
Ide még visszanézek tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest