- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
#96302336 #26 üzenetére
az arra vonatkozik, hogy magyar az alapnyelv. Az internet lényege, hogy a világon bárhol jelenik meg egy információ, azt mindenki azonnal elérheti. döntő többségében saját nyelven jelenik meg mindenhol az infó, a világ többi részén azt szokták megosztani, kivéve a híroldalak, akik döntő többségben lefordítják a saját nyelvükre és úgy teszik közzé. minden újdonság topikjában legyen az mobil, vga, vagy processzor linkelnek és másolnak be angol, sőt néha német szöveget is, és nem szoktak ezen kiakadni, ha valaki esetleg nem érti, akkor jelzi, hogy nem beszéli az adott nyelvet és segítséget kér, de semmiképpen nem háborodik fel. békéről meg annyit, hogy téged is láttalak már olyan topikban kommentelni, ahol korábban volt angol nyelvű információ, ott mégsem emelted fel a hangod, csak most, hogy én tettem, ezt annak tudom be, hogy korábbi sony és apple topikokban nézeteltéréseink voltak, és azt vetíted ki ide, így viszont több mint visszataszító a végére biggyesztett béke...
29: a szabályzatban az van, hogy a fórum nyelve magyar, de nincs kikötve, hogy csak magyar szöveg jelenhet meg. nagy különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest