- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Egyébként hasonló indokokat egyszer már kifejtettem én is. miért gáz, hogy sokat költesz arra az eszközre, ami ébredés pillanatától lefekvésig veled van? nem kell kütyübuzinak lenni meg facebook függőnek, hogy ez az állítás megállja a helyét. reggel a legtöbb ember a telefonjára ébred, utazás közben azon futja át a híreket, hallgat zenét, én mondjuk podcastet is, arra futnak be az üzenetek, legyen viber fb, vagy sima sms, azon olvassa el az emaileket, én főzés vagy takarítás vagy edzés közben is azon hallgatok podcastet vagy nézek yt videót, bár azt inkább tableten. azon nézek utána egy receptnek, azon navigálom el magam a célhoz, azzal fényképezek, videózok, stb. este azon állítom be az ébresztőt másnapra,és pár üres percben hill climb racingben tolok pár futamot. Egy ilyen eszközre, ami mindig velem van, majdnem minden élethelyzetben van valamilyen szerepe, miért lenne sok 300k körüli összeget költeni? az bezzeg totál rendben, hogy monitor perifériák nélkül 250-300k egy értelmes gamer pc, az sokaknak van itt a fórumon, még sincs hüledezés, mert az egy rendes ár érte (sajnos). na de aki nem játszik, az minek vegyen annyiért? miért nem lehet elképzelni azt, hogy valaki hazamegy, akkor már tényleg alig vagy egyáltalán nem használja a PC-t, laptopot? Az még inkább mindent telefon fog elvégezni. szerintem egyáltalán nem sok ez az összeg egy olyan készülékért, ami minden percben veled van, még ha nem is használod egészséges esetben folyamatosan. az más kérdés, hogy aki emiatt adósságba veri magát, az egy idióta, de aki egy 1080 ti miatt kerül ilyen helyzetbe, az is az. Lényeg a lényeg: miért kell behatárolni azt, hogy mire mennyit egészséges költeni? 300k egy telefonra atyaisten jaj de sok, egy gamer pc-re meg nem. miért? ha egyszer előbbivel valaki sokkal boldogabb és sokkal hasznosabb neki? szerintem a fenti sem önigazolás miatt íródott, hanem mert tele lett a töke, hogy hú meg á ennyi egy telefonért. van aki órára költ milliókat, én egy fillért nem adnék ki (esetleg majd egy okosóra), más 300-ért vesz csak vga-t. eleve a kiindulási pont is hibás, mert nem egy telefonért adsz ki ennyi pénzt, csak félrevezető a neve. telefonálni szoktam rajta a legkevesebbet. az ilyen magas árak miatt én azért húzom a szám, mert évről évre emelkedik a csúcskategóriás telefonok ára, olyan trükkökkel, hogy a gyártók nem tesznek bele mindent az aktuális csúcsmodell későbbi folytatásába, csak a felét, azt eladják azonos áron ha megjelenik és csinálnak fölé egy prémium terméket, ahol meg elszáll az ár. de ez meg megint másik téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest