- sziku69: Szólánc.
- Met: Az elfeledett kerékpár.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amiga A500 - A régi barátnő
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Aktív témák
-
Atimester
aktív tag
tiborandras: Köszi a linket. Én is tanultam valamit.
vviktor1: Kedves viktor! Kicsit túl liheged a dolgot! Ha felhív téged egy marketinges cég, akkor csak annyit kell mondanod, hogy köszönöm nem! Nekik költség, tehát nem fognak naponta többször is hívni. Sőt lehet, hogy mégis hasznodra válik egy esetleges ajánlat. De kizárt dolognak tartom, hogy pont itt a PH adatbázisából kotorásznának ügyfeleket, ahol köztudottan a legolcsóbb műszaki cikk árak vannak, hisz a tagság java műszaki érdeklődésű, vagy esetleg még műszaki pályán is dolgozik, és ők eléggé tisztában vannak az árakkal. Más apróhirdetéseken magasabb áron hirdetek (sikerrel), de itt a PH-n csak nagyon korrekt és szolid árakon lehet bármit eladni. Persze ezért szoktam pont itt vásárolni is!
Én kifejezetten annak örülnék, ha az adataim, a rangom, a minősítésem, a regisztrációs időm és hozzászólásaim is átkerülnének az új rendszerbe, és nem veszne el az a kiépített bizalom, amit évek alatt rengeteg korrekt adás-vételen keresztül szereztem meg a fórumtársaimmal szemben!!!!
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest