- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorenzen
aktív tag
Microsoft Security Essentials Én mostanában ezt használom, de szerintem nincs olyan lényegi különbség a többihez képest, mondjuk egy avasthoz képest, bár engem ott zavart az hogy naponta 1x feldobott valami reklámot
A Microsoft Security Essentials biztosan nem dobál reklámot.
Több gépen is használjuk, soha egyiken sem dobott fel reklám ablakot.Az ingyenes Avira szokta dobálni, de megszüntethető ez a kellemetlensége.
-
norbee2244
senior tag
Nekem lenne,de hát hogy másnak van e azt nem tudom..megpróbálhatnánk

-
peugeotmate
addikt
-
norbee2244
senior tag
Lehetne ebből az egészből egy szavazás..ha már egyszer illetve engem érdekel ki milyet használ..
-
Fecogame
veterán
-
szablya
aktív tag
-
Fecogame
veterán
Kövezzetek meg, de én nem használok vírusirtót
Az biztos jól működik, és nem lassítja a gépet 
-
peugeotmate
addikt
-
Alexios
veterán
Microsoft Security Essentials
Én mostanában ezt használom, de szerintem nincs olyan lényegi különbség a többihez képest, mondjuk egy avasthoz képest, bár engem ott zavart az hogy naponta 1x feldobott valami reklámot 
-
nem_tom
őstag
Ne keress mentséget, nem lecseszni akartalak, csak jót neked.

-
szablya
aktív tag
Jobbulást/Gyógyulást!
-
peugeotmate
addikt
Rá szoktam keresni általában mindenre a PH fórumain belül(jogsitól a Nokia e52-ig bezárólag mindenre), de most valamiért nem. Hozzászólásaim számán is látszik. Szerintem azért biggyesztettem ezt ide, mert itt LOGOUTos írásoknál láttam, hogy többen írtak a vírusirtókról, na gondoltam, akkor megkérdem itt. Mentségemre legyen szólva, hogy beteg és fáradt is vagyok!

-
nem_tom
őstag
Az Alapelvek is azt írja, hogyha valamiről írni akarsz, előbb járj utána van-e topicja.

Csak arra nincs szabály, hogy bejegyzést nem csinálhatsz akármiről, függetlenül attól, hogy van-e topica, vagy nincs. -
peugeotmate
addikt
-
nem_tom
őstag
-
barnam_
nagyúr
-
nem_tom
őstag
-
szablya
aktív tag
Jónéhány éve használom, problémám még nem volt vele. Igazából nem az a fajta vagyok, aki vonzza a vírusokat, de merem mondani, hogy egy nagyon megbízható AV. Emellett kicsi a gépigénye, és tud magyarul. Regisztrálsz náluk az ingyenesre egy évre, és annyi. Persze előtte egy hónapig használhatod.
Logoutos teszt:
"Azt gondolom, hogy az avast! 5 egy igazi nagy dobás lett. Kellemes tulajdonságokkal bír , gyors és nem fogja a rendszert észrevehetően. A 100 milliós adatbázisnak, még ha a fele is takarná a tényleges számot, akkor is hatalmas erőt képvisel. A felismerési aránya az élmezőnybe sorolja .Az ingyenes verzió ugyan nem rendelkezik a mostanában divatos Sandbox funkcióval, de némi pénzösszeg fejében a Pro verzió már igen. Kicsit üröm az örömben, hogy a kiváló Comodo mintáját nem követték, és nem hoztak létre egy teljesen ingyenes Internet Security-t, de ne legyünk elégedetlenek. Hiszen kapunk ingyen közösségi támogatást, és Csendes módot. A magamrészéről ajánlot azoknak is, akik például a Comodo Internet Security AV részét ezzel helyettesítenék. Köszönjük avast!"Amúgy az antivirus mellé még egy tűzfal nem árt

-
norbee2244
senior tag
Vélemény ugyanaz..nem fogja meg a lassabb notikat is(lsd adatlapomon lévő) nekem 5 hónapja van már fent xp eddig egész jól bírja pedig előtte azt mondtam,hogy nekem nem kell vírusirtó
-
peugeotmate
addikt
-
szablya
aktív tag
Avast Free
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest