Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Gumiember #1624 üzenetére
Most hoztam be őket az erkélyről, mikor hazaértem, 12 fok van. Reggelente szüleim kitették őket mikor már sütött a nap. Viszont a hét következő részében nem lesz jó idő, maradnak a lakásban.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Gumiember #1427 üzenetére
Persze, 2 éve meg márciusban kezdődött csak igazán a hókatasztrófa, szóval ez egy lutri.
Ha a nappali hőmérsékletek még nem lennének elég jók mire kezdenek majd nőni, akkor addig megoldom a tárolásukat a lakásban.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Gumiember #1409 üzenetére
Egy kissé zagyva, amit írtál. Sőt.
A virágföldek (gondolom abba veted a magokat) elég gazdagok tápanyagban, az első mondjuk 2 hónapban szerintem fölösleges tápozni őket, sőt, ha esetleg kapni tápanyagban szegény "palánta" földet, akkor az még jobb, mert a szegényebb tápanyagtartalmú talajban jobban fejlődik a gyökérzet. Nekem még nem sikerült ilyen földet szereznem, de elvileg létezik.
Pár hónap után már el lehet kezdeni tápoldattal vagy természetes anyaggal segíteni a töveket, mint pl. zöld teával.
-
bzoley
veterán
válasz Gumiember #1315 üzenetére
Szia,
Kérdés, hogy mi számít olcsónak. Esetleg belógathatsz egy-két e27-es foglalatot kompakt fénycsővel, vagy akár a tecsóban is kapható egyszerű 18W-os pult világítás T8-cal. Abból egy, vagy kettő attól függően, mennyire "terít". Ha az ideális körülményekhez szeretnél közelíteni, akkor a legtöbbek által használt 6500K színhőmérsékletű fényforrásokat keresed. Meleg fehérből nem sokat tudnak hasznosítani a palánták. Plusz, mivel gondolom üveg dobozról van szó, a szellőzésről is gondoskodni kéne.escape:
Nem atomfizikáról van szó, bárki tud segíteni
Én legalább is a legjobbat feltételezem[ Szerkesztve ]
-
escape
aktív tag
válasz Gumiember #1315 üzenetére
Megvilágítás csak onnantól kell, hogy kikeltek. Addig csak melegre és megfelelő mennyiségű vízre van szükségük. 7-10 nap átlagban az előbújás ideje az ültetéstől számítva, ez talán csökkenthető vetés előtti vízben áztatással. Ahogy megfigyeltem, bizonyos fajták előbb, míg a többi később szeret előbújni.
Megvilágítás ügyben bzoley fog tudni segíteni
[ Szerkesztve ]
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest