Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz Digitalpimp #8456 üzenetére
Hát szeretem az erőset és eddig úgy vettem észre,hogy bírom is.
Persze,eddig csak ilyen lakossági chilit ettem (haragos pista,Lidl- "bring the pain" szósz illetve azt samyang 2x Spicy tésztát)Majd holnap ebédhez megkóstolom (mert úgy olvastam,hogy előtte kéne valamit enni)
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Digitalpimp #8456 üzenetére
ja, a fodrossága miatt jolokia-t mondtam volna én is, de nem olyan hegyes-p*csös... inkább tompa, mint egy habanero (ami edzetlen szervezetet azért bőven meg tud viselni)
...én ma a kertből elmentettem 9 palántát cserépbe, hátha megmaradnak és előnnyel indulnak tavasszal van benne erotico chili-től kezdve scotch bonnet-en át a chocolate reaper-ig minden konstans szobai 20+ fokot szerintem bírni fogják
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, Xeon E-2276M 4,70 Ghz CPU, 16GB DDR4, ÚJ 256 GB NVMe SSD, T2000
- KERESEK Amazon Kindle Paperwhite 5 (11th Gen)
- Citizen Eco-Drive Promaster Navihawk A-T CB5840-59E 46mm gari
- Értékcsökkent HP ProBook 650 G2, 15,6" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, 27% áfás
- Steam PC játék kulcsok 7. Utalás, PayPal, Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest