- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Peter Kiss #13 üzenetére
2 év elteltével is hibátlan még, jól bevált.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
oszkarfincs #14 üzenetére
Meg is van, át is nyomtam, eddig azon volt, hogy "Főmenüben marad", most meg lemegy majd stand-by módba.
-
Peter Kiss
őstag
1 év elteltével szerencsére még mindig teszi a dolgát, nincs gond vele. Amit menet közben megfigyeltek, hogy áramszünet végeztével magától bekapcsol, amint visszaáll az áramszolgáltatás, ezt nem tudom, mennyire csinálta az elején, vagy valami elkopott a tápellátásában.
Ami esetleg fontos lehet, hogy ennyi idő alatt kb. minden 2. nap ment 4-5 órát, ennyit lehetett aktívan használva tippre.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
oszkarfincs #10 üzenetére
Biztosan zavarja valami, egy másik hálózat a közelben, esetleg Bluetooth, mert ugye ez a rádió csak 2.4 GHz-en megy. Nézd meg, milyen hálózatok vannak közel (esetleg menj ki épületen kívülre is) mondjuk Wireless Net View-val, aztán válassz olyan csatornát, ami a legmesszebb van az összes többi használttól. Másik megoldás, hogy vezetékkel csatlakoztatod, ha tudsz húzni kábelt.
Nekem csak akkor akadt meg, mikor a szembe szomszédbe jött vagy 10 vendég, aztán megkavaráták a WiFi-t rendesen; váltottam csatornát, rendbe is jött.
Amit még érdemes lehet megtenni, hogy a pufferlést nagyobbra, több másodpercesre veszed.
-
Peter Kiss
őstag
Nekem is sokat kellett gondolkodjam, megvegyem-e, mert nem nagyon bízok a gyártóban, bár személyes tapasztalatom nincs, viszont a tekintélyes árengedmény meggyőzött, remélhetőleg, menni fog pár évet, ha mondjuk az adaptere meg is hal esetleg.
Ami viszont nem elfelejtendő, hogy a Nedis nem is volt képes rendben működni, és valószínűleg a Sharp sem lett volna képes.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Lalikiraly #5 üzenetére
Raktam be plusz egy képet, hűtő tetején trónol.
-
Peter Kiss
őstag
Pár tipp, amitől esetleg stabilabb lehet az eszköz, nálam mintha legalábbis jobban működne (pufferelés gyorsabb):
- letiltottam a router oldali roaming-ot
- N-only a 2.4 GHz-es sáv
- 20 MHz-re korlátoztam a sávszélességetPersze mindegyik olyan, hogy környezete válogatja, mennyire segít, vagy sem.
-
Peter Kiss
őstag
Ha valaki kíváncsi valamire, kérdezzen bátran.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Autós topik
- PlayStation 5
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA