Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Így már értelek. Pejkó ugyan nem lett a tulajdona, de Pisti tényleg szeretett volna másnap, harmadnap, meg ki tudja meddig találkozni vele. Ilyen értelemben tényleg birtokba vette. Azonban úgy vélem, hogy Pisti önzősége még mindíg kívánatosabb, mint a részeges kocsis ostorozása.
Műelemzés kérhető, de nem tudok szolgálni vele. Írtam, amire gondoltam, amit át akart élni Pejkó és Pisti. Ennyi tellett tőlem.
Viszont semmi akadálya, hogy beszélgessünk. Tedd fel kérdéseid, én pedig megpróbálok válaszolni. Természetesen annak sincs akadálya, hogy elmondjad, miként írnád meg Te a párbeszédet, vagy akár az egész mesét.
Marad ahogy van, nem változtatok rajta egy sort sem. De attól még beszélgethetünk egy jót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2410M I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I DP I Garancia!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest