Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Nekem tök sima mastercardom van, NEM dombornyomott és mindenhol tudok vele fizetni neten. Tehát hülyeség, hogy dombornyomott kártya kell. Ugyan ez a visa electronnal, azzal is mindenhol tudtam eddig fizetni pedig az se dombornyomott. Nem tudom hol az igazság, de mielőtt azért évi 20 rongyért kéne dombornyomott kártyát plusz költségekbe verné magát azért ezt nem árt megjegyezni.
-
nemlehet
őstag
A legtöbb ügyintéző nincs képben ezzel. Tapasztalatom szerint ők annyit tudnak, hogyha nincs külön letiltva a kártyán az online fizetés akkor megy vele a dolog. Csak ez rohadtul nincs így, mert a Maestro-t sok helyen nem fogadják el. Pl repülőjegyet sem tudsz venni vele (legalábbis a wizzair-nél és a jet2-nél biztos nem). Pedig az a vicc, hogy a maestro az a mastercard "tulajdona".
Nem tudom a pontos hátterét, de emlékeim szerint a maestro "biztonságosabb" azt hiszem valami olyan különbség van, hogy a visa electronnál és mastercard-nál előre le lehet foglalni az összeget a kártyáról és később érvényesíteni a terhelést, míg a maestro-nál erre nincs lehetőseg és ezért nem fogadják el sok helyen. Persze ez lehet hülyeség, de egyszer valaki ezt mondta nekem.
Amit esetleg tudsz csinálni, hogy átutalsz a bankodról a paypal-ra, tehát nem a regisztrált kártyádról próbálsz fizetni hanem a paypal egyenlegedből. Emlékeim szerint ez az utalás nem túl drága, de azért nem is ingyenes, de talán olcsóbb mint új kártyát kérni vagy számlát váltani. Talán ha nagyobb összeget utalsz akkor tudsz spórolni mert emlékeim szerint van egy fix díj+% is.
Amúgy én is sokat szívtam ezzel, vicc, hogy a 2015-ben még mindig megy ez a kártyamizéria.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest