- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNimo226
csendes tag
Sziasztok,
mosógép vásárlás előtt vagyok, tönkrement a régi.
Úgy vagyok vele, hogy hosszú távra tervezek, ennek megfelelően hajlandó vagyok rá egy picivel többet költeni, de hosszútávra megbízható, jó mosógépet szeretnék.Ezt néztem ki magamnak 5 év meghosszabbított garanciával:
http://www.markabolt.hu/electrolux/electrolux_mosogep/keskeny_eloltoltos_mosogepek/electrolux_ews_31274_su_mosogep.htmlMi a véleményetek róla?
Mit lehet róla tudni? (gyártási hely, széria, gyártó, panel, elektronika, hangszint, mosás, tartósság stb.)
Esetleg van -e valakinek már ilyenje, láttatok e nemzetközi oldalon tesztet róla, bármi?
Esetleg van -e szerintetek jobb mosógép hasonló feltételekkel (easy iron, 7kg mosás, 5 év garancia, jó gyártó, ingyen szállítás, 1200-as centrifuga, elöltöltős, elég sok funció stb), esetleg jobb ár/érték aránnyal?A fenti helyen vásárolt -e már valaki mosógépet?
Az 5 év meghosszabbított garanciáról mi a véleményetek?
Itt vannak a feltételek:
http://www.markabolt.hu/kiterjesztett_garancia.htmlValaki próbálta már? Alkatrészre és javításra is vonatkozik ha jól látom. Van valakinek még ötlete, hogy ilyen garanciáknál mire kell odafigyelni? (a max 220/év mosási ciklust látam én is, amit írt egy korábbi kommentelő is, az szerintem reális)
Esetleg valakinek volt már tapasztalata a Groupama Garancia Biztosító Zrt-vel mosógép javítás ügyben garancia keretein belül?Ha megveszem írok majd a tapasztalatokról, de addig is légyszi segítsetek, ha tudtok.
Köszi szépen mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- További aktív témák...
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest