- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doom
aktív tag
Akkor ez legalább megmagyarázza, hogy miért beszélnek mindenhol 2 részről, mikor csak egy könyv van hátra. Nem értettem eddig...
A filmek egyébként nekem se nagyon tetszettek. Az első kettő még úgy-ahogy elment, mert viszonylag rövidek voltak a könyvek, és bele lehetett zsúfolni egy filmbe, de onnantól kezdve nagyon sok minden kimaradt, és szerintem ezek olyan részek, amik nagyban növelik a hangulatot (a mindennapos órára járások, piszkálódások, apró történések). Én speciel a könyvet olvasva is elvesztettem párszor a fonalat, hogy ki kinek a kicsodája, meg miért történt, ami történt, ha valaki csak a filmeket nézi, nem csodálom, hogy egy nagy káosz számára az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Vírusirtó topic
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest