Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Ha mindenki használná a sárgát (ami van ahol kék) akkor is bevezetik, mert a fejlődés vagy annak érzete kell az embereknek, meg mert pénz van benne.
A műanyag zsák plusz hulladék, aki meg ki is öblögeti a műanyagokat az ivóvizet is pazarol, a gépet le kell gyártani, áramot használ, oda kell szállítani dízeljárművel, karbantartani kell szintén autózással, ahol nincs oda külön dízelteherautó megy begyűjteni a palackokat.Nekem ez inkább tűnik start-stopnak, már csak fingreszelés ami előnye van. Nem leszünk vele érdemben előrébb soha, addig meg főleg nem míg nincs nemzetközi összefogás és ezer tonnákban égetik Indiában meg Kínában meg Pakisztánban a műanyagot, meg az ilyen kultúrhelyeken, nem beszélve Afrika vagy Dél-Amerika bizonyos területeiről. Nem rájuk akarom terelni mint a többi lusta ökör f.sz, ha az elmaradott régió is EU szinten élne akkor se vinném vissza a palackot, mert ilyen a felfogásom. Én elvből nem viszem vissza a rendszer elleni tiltakozásból és a hülyének nézésből, a polgárok 98%-a lustaságból és leszaromságból nem viszi. Csak lépjünk már hátra kettőt a rózsaszín világból és nézzük már meg milyen is a világ valójában és mennyit ér a munka amit bizonyos dolgokba beleteszünk.
Átlagpolgár jódolgában megvásárolgat minden szart, hatszor műanyagba csomagolva, ja igen láttuk már Japán, Dél-Korea mit művel műanyag téren? Nálunk se sokkal jobb csak nézegessünk bele vásárlásnál mások kocsijába mi minden van műanyagba csomagolva. Aztán letudja a tiszta lelkét azzal, hogy jajj de jó külön dobtam a szemétbe vagy visszavittem. És az átlag EU polgár kipolírozott díszf.aszként éli boldog életét, hogy ő nem szennyezte a környezetet, akkor se ha 50 Kiló műanyagba csomagolt szart vett épp a családjának vagy rendelt a Temuról ilyet. Közben a gyártók meg fossák ki magukból a hazug marketinget, hogy mi az ami környezetbarát és végtelenszer újrahasznosítható lásd Hell aludboboz. Hogy mennyi energia kell az alu olvasztáshoz és mennyi műanyag burkolat ég le róla kívül, belül amivel be van vonva az már nem számít. Nyilván nem azért kedvelik, mert erre építették ki a gyártósort meg mert 4x drágább egységárban tudják eladni a másfeles pet palackhoz képest a termékeiket. Üdítőknél még csak-csak, mert kényszerből megveszik, finomabb. A vízzel viszont nagyon bebuktak. Végül ingyen adogatták, mert annyira nem vásárolta senki 150-ért a fél literes alut, mikor egy Szentkirályi is ennyi másfél literért.
Múlt héten vettem Aldiban Szentkirályi 5 literes nagy palackot, mert kellett a palack és visszaszámolva ez az 5 literes drágább, mint a másfeles Pet.
De legalább erre nincs 50 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De legalább erre nincs 50 Ft.