Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: A sor végén
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
antikomcsi
üzenetére
Lehet, hogy félreértelmeztem, de nekem úgy tűnt átment a beszélgetés általános minősítgetésbe és az abszolút igazság keresésébe.
Ebből gondoltam:"Elég beszűkült csőlátásra utal ez a gondolkodás. Neked elég egy is, ez a lényeg."
Erre reflektáltam, hogy ha általánosan nézzük a problémát akkor igaza van abban, hogy elég 1-2 hely. Annak is aki nem tárol 26TB-ot és elvan 1db 512-1TB-os SSD-n... meg annak is elég lenne aki kell a 26TB. A 4-6-8db drive az a csőlátás... mivel önmagában a cél a megfelelő tárhely kialakítása, nem az, hogy az hány drive-ból áll. Az már öncél inkább.Szóval ez a válaszod korántsem arról szólt, hogy a nagy házba van-e értelme kevés hdd helyet tenni hanem az abszolút "észosztásról". Pont ezért reagáltam rá.
A másik témában igazad van - de ezt írtam elsőre is: Annak nincs értelme, hogy batár házat gyártanak és nincs benne hely. Ezzel egy percig nem vitatkozott senki.
(Sokszor értelmetlen házak születnek vagy egyedi igényeknek nincs megfelelő. Nálam pl. ebben is 4x3.5" HDD van, de nyilván nem erre tervezték...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bloodborne (PS4)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Brave
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest