Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #161 üzenetére
Azt írtam mások cseszegetését nem élvezem (bár őszintén szólva ezt értelmezni sem tudtam, a racionális érvelés az én szótáramban nem feleltethető meg az ún. "cseszegetésnek"), nem azt, hogy a te érvelésed szétszedését nem. Sőt, ha elolvastad volna azt a hozzászólást, és nem csak a neked tetsző részeket próbáltad volna meg összeollózni hogy aztán az így kapott csúsztatást ellenem fordíthasd, akkor láthattad volna, hogy azt írtam, hogy vitázni és érvelni járok ide. Na most ha ezt nem élvezném (remélem legalább azt nem kell elmagyaráznom, hogy mi a vita...), szerinted csinálnám?
Ja hát hogy téged nem győztelek meg az nem döbbentett meg túlságosan (tekintve, hogy a vita létjogosultságát is tagadod, bár ez mondjuk az érvelési technikád... "kiforrotságát" tekintve nem túl meglepő), azért én továbbra is itt leszek hogy megcáfoljam a szándékos csúsztatásaidat, a féligazságokat és a konkrét hazugságokat.
A gondolatolvasói képességeidet meg ne nagyon fitogtasd, mivel továbbra sincs hasonló a birtokodban
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE 15 PRO 128GB FÜGGETLEN, GYÁRI GARIVAL 2027.02.HÓIG , ÜZLETBŐL
- IPHONE 15 128GB 100% AKKUVAL, GYÁRI GARIVAL 2027.02.HÓIG, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 - 512GB - Fehér - ÚJ! Bontatlan, 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest