Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #199 üzenetére
Elmondtam amit el akartam a témával kapcsolatban, a te kérdésedet is megválaszoltam.
Összegezve a lényeg: a kínai állam társadalmi és gazdasági berendezkedése a bizonyíték arra, hogy a Huawei biztonsági kockázatot jelent a nyugati világ számára.A Huawei építette hálózatokban amúgy közismerten hemzsegnek a szoftveres sebezhetőségek, már nagyon régóta, aztán hogy ezeket szándékosan hagyják ott valaki számára, vagy tényleg csak a hanyagság az oka, nos ez egy jó kérdés. Én mindenestre erőssen kétségbe vonom a Huawei megbízhatóságát, illetve azt, hogy megéri-e ekkora rizikót vállalnunk.
De még ha nem lennének ezek a múltbeli aggasztó körülmények, akkor is azt mondanám, hogy engedjük el a Huawei építette európai 5g hálózat ötletét, ugyanis túl nagy kockázatot jelent egy kínai cég jelenléte egy olyan szektorban, ami szó szerint létfontosságú lesz a közeljövőben.
Tudom, meg is várhatjuk, míg kiépül a disztópia, aztán majd panaszkodhatunk (addig meg minek aggódni, nem igaz?), de én inkább elkerülném ezt az opciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- World of Warships
- PlayStation 5
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest