- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodi 4.80
senior tag
Egy levegővel toltam végig a sorozatot, anno csak emiatt vettem PS-t, megérte.
-
tDr1v3r
veterán
Amennyire szkeptikus voltam annyira ütött.
A harmadik, eredetileg lezárónak szánt rész iszonyat csalódás volt, de a negyedik teljesen 180 fokos fordulat lett, nagyon élveztem, abszolúte pozitív meglepetés volt számomra - igazán méltó lezárása Nathan történetének.
-
nanocry
tag
Ha már ekkora Anniversary-n van az ünneplés, jöhetne egy Enhanced Collection PC-re, köszi, csá.
-
penge111
addikt
Nem is tudom, honnan ismerős az avatárod?
Nekem is meghatározó élmény volt, mikor még csak a kis slim masinám volt, nem akartam elhinni, hogy egy ilyen kis gépből mit ki nem tudtak grafikailag préselni. Meg a sztori is szuper volt, bár nálam a második rész a nagy kedvenc.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
HELLAFLUSH #9 üzenetére
Mert a multi akkora pályákon zajlott, amiken át tudtál volna köpni. Betöltötte a pályát és utána mosta kezeit a játék, nem volt ott a brutál fizika, óriás látótáv és kevés karakterrel kellett foglalkoznia.
-
krx21
nagyúr
Számomra érthetetlen, hogy még nincs kint hozzá egy 60fps PS5 patch...
-
zozika84
őstag
Lehet, hogy most már végig kellene játszanom. Talán ezúttal nem hagyom abba a félénél
-
GodGamer5
addikt
Máig az egyik legszebb és (számomra) az egyik legjobb game. És ezt a szintet egy mára már nevetségesen lassú hardveren érte el.
-
30z.Samu
félisten
Életem egyik, talán legmeghatározóbb játéka!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Ps4 Játékok Gyűjteményből
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus Rog Strix G16
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest