- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Megjelenik: 2013-03-19 05:00 "
-
DeltaPower
addikt
Hova lett megint a cikk? Épp olvastam...
-
Thunder82
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Stanchore
senior tag
Írt Kalandor, ha minden igaz, hét végén fog megjelenni a cikk

-
Stanchore
senior tag
-
Thunder82
aktív tag
-
Stanchore
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Thunder82
aktív tag
Dobj 1 linket me nem találom ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Stanchore
senior tag
Készülőben van egy ilyen oldal

-
Thunder82
aktív tag
-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok
nem tudom jó helyre irok de nem találtam sehol olyan forumot ahol összeszedik a prohardveresek egymást egy kis crysis 3 multizásra!hova kell irnom? -
oriic
HÁZIGAZDA
Egyéb elfoglaltság miatt nem bővül a blog, amint átveszi valaki jelezve lesz.
-
Thunder82
aktív tag
-
Thunder82
aktív tag
Kéne már valami ujj

-
Ferko75HUN
senior tag
-
Lalo01
tag
Én is biztos fogok jönni C3-ban multizni bármilyen is lesz!

Mostanában sajna elhanyagoltam a Crysis 2-t de azért próbálok kicsit visszarázódni a régi formámba.Amúgy nekem hiányoznak azok a játékkal töltött esték amikor még minden este toltuk minimum 10-en és anyáztuk a csítereket és a játék bugjait...
Meg persze Ferkó és a random granyók... 
Lehet hogy egyre sűrűbben fogtok látni C2-ben mivel a Bf3 már néha kezd az agyamra menni.
Már csak egy jó hétvége kéne amikor minden régi és új játékos feljön egy kicsikét játszani együtt, ahogy régen.
-
Madn!ght
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
kexksz
addikt
Ha kijön visszatérek én is srácok, régen játszottunk már együtt.

-
callmeakos
veterán
Sajnálom hogy a 2őt nem akkor toltam amikor még friss és ropogós volt. De ezt ugyan nem fogom má kihagyni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ferko75HUN
senior tag
-
Thunder82
aktív tag
Látom 1 et értünk, kéne 1 teli szeró PoH-s HNT-s csapatással

azok a régi szép idők
-
banhammer
veterán
Feline 60 lőszerrel + Rapid Fire Pro és jó kis darálást lehet végezni.
-
Ferko75HUN
senior tag
-
Corpuscle
őstag
Úgy legyen Ferkó!

-
Petyyyyy
addikt
Nagy köszönet érte a bejegyzésért.
Mindenképp megvárom míg meg lehet tudni mindent a játékról user oldalról mielőtt végigpörgetném. És íme magyar oldalon meglesz minden. Sok sikert a bloghoz. 
-
Ferko75HUN
senior tag
-
Thunder82
aktív tag
-
Mukorka
addikt
Jó lenne ha nem lenne ebben is ultrabugos a multi. Nem sokat játszottam de mai napig él bennem az orbitál lagg

Ami még elférne hogy mondjuk a DLC-ben ne adjanak olyan fegyvert amivel elég ránézni az ellenségre és meg is hal. Amúgy biztos jó lesz, szerencsére jó helyen olcsón is kapható lesz..

-
oriic
HÁZIGAZDA
És megnyílt.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Formula-1
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- HP USB-C 100W G6 Dock (9X3V1UT)
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 4GB Garis!
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

XDD