- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz Blindmouse #16 üzenetére
nem, de sajnos játszani winen lehet igazán, ezért azzal kell szöszmötölnöm és szívnom, ha éppen úgy gondolja hogy most kitalál valami marhaságot.
Pedig jobb lenne linux alapon 1x beállítani és évekig használni
[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Ren Hoek
veterán
válasz Blindmouse #16 üzenetére
Windóznál meg a vírusokkal szop az ember. Főleg aki nemért hozzá, annak netudd meg milyen a gépe..te jó ég. Ganyéztam már egypár rokon, ismerős XP-s gépet. Blőőő.
Win7 már jobb az uac miatt, de az meg azért fogja a rendszert régebbi gépeken sajna.
Viszont: A sok vírus utána raktam fel a Buguntut, egy valag verziót kipróbáltam, és mindegyiknek agyhalál lett a vége. Egyszerűen nem kompatibilis a géppel... Iszonyat sok bug mellett, állandóan összeomlott... mikor sikerült stabillá tenni, akkor egy frissítés összeb*szta az egészet. Kiszámoltam egyszer kb hány órát vett el az életemből a sudo parancsozgatás terminalban, inkább nem írom ide. Szóval akkor döntöttem el, hogy használni szeretném az OS-t és nem számba venni a lompost. Szvsz maradok legál XP-nél, Win7-nél, Avasttal, plusz egy leghostolt verzió az összes programmal. Ez volt 1 éve, azóta használom az oprendszert, nem foglalkozok vele.
Susét azért kipróbálnám VBox-ban, csak a szórakozás kedvéért... Viszont újra legózni vele nincs türelmem sajna. (Főrendszernek meg semmiképp, fimvágás, PS miatt felejtős.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest