Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sanyix

őstag

válasz Blindmouse #16 üzenetére

nem, de sajnos játszani winen lehet igazán, ezért azzal kell szöszmötölnöm és szívnom, ha éppen úgy gondolja hogy most kitalál valami marhaságot.

Pedig jobb lenne linux alapon 1x beállítani és évekig használni :)

[ Szerkesztve ]

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

• Ren Hoek

veterán

válasz Blindmouse #16 üzenetére

Windóznál meg a vírusokkal szop az ember. Főleg aki nemért hozzá, annak netudd meg milyen a gépe..te jó ég. Ganyéztam már egypár rokon, ismerős XP-s gépet. Blőőő.

Win7 már jobb az uac miatt, de az meg azért fogja a rendszert régebbi gépeken sajna.

Viszont: A sok vírus utána raktam fel a Buguntut, egy valag verziót kipróbáltam, és mindegyiknek agyhalál lett a vége. Egyszerűen nem kompatibilis a géppel... Iszonyat sok bug mellett, állandóan összeomlott... mikor sikerült stabillá tenni, akkor egy frissítés összeb*szta az egészet. Kiszámoltam egyszer kb hány órát vett el az életemből a sudo parancsozgatás terminalban, inkább nem írom ide. Szóval akkor döntöttem el, hogy használni szeretném az OS-t és nem számba venni a lompost. Szvsz maradok legál XP-nél, Win7-nél, Avasttal, plusz egy leghostolt verzió az összes programmal. Ez volt 1 éve, azóta használom az oprendszert, nem foglalkozok vele.

Susét azért kipróbálnám VBox-ban, csak a szórakozás kedvéért... Viszont újra legózni vele nincs türelmem sajna. (Főrendszernek meg semmiképp, fimvágás, PS miatt felejtős.)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák