Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
"egyébként is a naplózás nem tesz jót az ssd jellegű diszkeknek, tehát vagy ext4-et raksz rá kikapcsolt naplózással (de akkor minek?) vagy nem naplózó fájlrendszert, például ext2-t."
Vagy a Samsung uj udvoskejet, az f2fs-t, ami naploz es direkt SSD-re talaltak ki. Esetleg persze az is lehet, hogy az ember egyszeruen nem aggodik a naplozas jelentette plusz iras miatt.
-
Az alapjan, amit olvastam, a problema a magas bitrate + DTS dekodolas kombinacional jon elo, mert a magas bitrate az USB-re hekkelt ethernet miatt leterheli a CPU-t, meg a DTS dekodolas is, kraft meg csak annyi van, hogy az egyikkel boldoguljon. A DTS passthrough a jelek szerint segit rajta.
(Elvileg a GPU tud DTS-t dekodolni, de ott meg nincs megoldva a licenszeles.) -
Ez ugye az XBMC, a "hivatalos" XBMCbuntunal meg annyival jobb, hogy ezt direkt adott platformokra optimalizaljak (pl. Raspberry Pi-re nincs is XBMCuntu), csak a szukseges minimum van rajta es rendesen tesztelik, tenyleg csak annyibol tart az egesz, hogy az ember felmasolja a pendrive-ra es van egy mukodo rendszere.
-
Azt azert szeretnem elmondani, hogy az OpenElec egyaltalan nem zart rendszer. Tok nyilt, minden komponense nyilt forrasu, a "messze nem ad akkora szabadságot, mint akár egy Windows, akár egy Linux alapú PC" mar csak azert sem igaz, mert az OE-t futtato gep ugye egy linuxos PC, a Windows "szabadsagara" meg inkabb nem is vesztegetnek szot.
Amire te gondolhatsz, az az, hogy ha valami program nincs gyarilag telepitve az OE-n, akkor azt nem lehet kenyelmesen, csomagkezelobol felrakni, hanem az embernek sajat maganak kell leforditania. Ez nem zartsag, hanem kenyelmetlenseg, de messze nem igenyel annyi macerat mint pl. egy medialejatszo firmware-jenek hekkelese.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(Nem terveztem, hogy a Pi-re XBMC-t rakok, igy nem kovettem olyan nagyon az esemenyeket - mondjuk ehhez kepest epp' tegnap raktam fel ra az OE-t