- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
lehet, hogy felreerthetoen fogalmaztan.. azt, hogy nagy vektorok kezelese hardverfuggo, nem ugy ertettem, hogy a driver feladata egy nagy buffert szetbontani kezelheto darabokra.. annyit akartam vele mondani, hogy minden hardver kulonbozo mennyisegu memoriaval rendelkezik, es hogy egy adott architektura akar lehet olyan is, hogy nem tud nagy bufferekkel optimalisan dolgozni (nem tudom, hogy van-e ilyen, de ki tudja)..
gyakorlatilag ez ugy nez ki, hogy az eszkozon elerheto valamilyen mennyisegu globalis, konstans, lokalis, es privat memoria.. ezeket az adatokat az OCL runtime-tol le lehet kerdezni.. ezek, es az alkalmazas memoriaigenyenek tudataban neked kell beosztanod, hogy hogyan gazdalkodsz a memoval.. nagyon nagy adatok eseten mondjuk egy kezelheto darabra lefuttatod a kernelt, visszaolvasod az eredmenyt, aztan futtatod megint a kernelt egy masik adatdarabon, es igy tovabb..
1-2 evet talan nem kell varni, beta driverek mar most is vannak.. ATI vonalon nem tudom, mi a helyzet, de nVidia-ek ugye a CUDA architekturara epitettek az OpenCL implementaciojukat, az meg mar eleg kiforrott..
ja, es ebben a Quadro-ban az a 256 mega/32 stream proci kombo keves tud lenni neha, akkor mar inkabb valami 512MB-os FX770m/HD3650, vagy hasonlo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest