Hirdetés
- hcl: Máté tíz pró
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
lehet, hogy felreerthetoen fogalmaztan.. azt, hogy nagy vektorok kezelese hardverfuggo, nem ugy ertettem, hogy a driver feladata egy nagy buffert szetbontani kezelheto darabokra.. annyit akartam vele mondani, hogy minden hardver kulonbozo mennyisegu memoriaval rendelkezik, es hogy egy adott architektura akar lehet olyan is, hogy nem tud nagy bufferekkel optimalisan dolgozni (nem tudom, hogy van-e ilyen, de ki tudja)..
gyakorlatilag ez ugy nez ki, hogy az eszkozon elerheto valamilyen mennyisegu globalis, konstans, lokalis, es privat memoria.. ezeket az adatokat az OCL runtime-tol le lehet kerdezni.. ezek, es az alkalmazas memoriaigenyenek tudataban neked kell beosztanod, hogy hogyan gazdalkodsz a memoval.. nagyon nagy adatok eseten mondjuk egy kezelheto darabra lefuttatod a kernelt, visszaolvasod az eredmenyt, aztan futtatod megint a kernelt egy masik adatdarabon, es igy tovabb..
1-2 evet talan nem kell varni, beta driverek mar most is vannak.. ATI vonalon nem tudom, mi a helyzet, de nVidia-ek ugye a CUDA architekturara epitettek az OpenCL implementaciojukat, az meg mar eleg kiforrott..
ja, es ebben a Quadro-ban az a 256 mega/32 stream proci kombo keves tud lenni neha, akkor mar inkabb valami 512MB-os FX770m/HD3650, vagy hasonlo
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sorozatok
- Óra topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- World of Warships
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB
- Kukirin M4 elektromos roller
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest