Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matykoh
tag
válasz Sötétló #5895 üzenetére
Én ebayről rendeltem három darabot. Háromszázötven forintért. Sose tettem még fóliát szerintem semmire, de három telefonhoz rendeltem összesen 12-t. Mire a tábláig eljutok, szerintem csak belejövök. Inkább, minthogy 500 forintért rátegye nekem valami fószer egy sufnigsmben.
-
telefon6310
tag
válasz Sötétló #6276 üzenetére
Ugyanez volt nekem is, meg még rajtam kívül jó pár embernek. Sajna factory reset oldja meg, ami azt jelenti, hogy mindent visszaállít gyári állapotba, de legalább a tab ismét használható lesz. Kikapcsolt állapotban hangerő fel + bekapcs gombbal bekapcsolni. Bejön egy menü. Napigálni a hangerő gombokkal tudsz, az enter meg a bekapcs gomb. Próbálj előszőr csak egy sima reboot-ot. Ha az nem jön össze, akkor menj bele a recovery-be, azon belül meg factory reset. Franc se tudja, miért van ez. Pedig én aztán vigyázok a tabletre, semmi mókolás, mégis kiakadt egyszer...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sötétló #6767 üzenetére
Az ebay alapvetően megbízható, védik a vásárlókat, ha gáz van visszaadják a pénzed az eladót meg kivágják.
Persze nem a kínaitól kell a legolcsóbb szart venni, mert az tuti hamisítvány.Mindig az ebay.co.uk oldalról veszek mindent, beállítva hogy csak az EU-ból keressen cuccot.
Kártyát egy UK-beli eladótól szoktam venni, nem is drága, ha bajod van normális.
Az egyik kártyám tönkrement 1év! használat után, visszaküldtem neki postán, küldött ingyen cseredarabot. -
RVR400
veterán
válasz Sötétló #6788 üzenetére
A mostelado.hu mivel jobb mint az emag.hu? A sebességes kijelentésedre inkább nem reagálok, csak ennyit:
1. info : MAX 48
2. info MIN 10Talán észreveszed, hogy nem ugyanaz van megadva...
Másrészt volt, aki jelezte, hogy a 32-es kártya nem jó a tabjában, nekem tökéletesen megy, azon vannak a progik, mert ugyan megcsináltam az átpartícionálós megoldást, de annyi cucc van fent, hogy a 4 GB is kevés. De ezt már az elején is lehetett sejteni, ezt írtam is, hogy igazából ezzel sincs kisegítve az ember, így nem is értettem, hogy miért problémázik mindenki, és miért nem a root+xinternalSD-s megoldást használja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest