Hirdetés
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
spammer #9651 üzenetére
Szia!
Azért egy biztosan meghibásodott eszközből és a vevőszolgálaton hallottakból én nem vonnám le ezt a következtetést. Simán lehet, hogy a tiéd akár pakolás közben kapott egy ütést (mondom, az egyetlen, ami nálunk így járt, esett kb. 1-1,5 m-t). A visszavitt példányok pedig nem feltétlenül mind hibásak. Elég sok hozzá nem értő is vesz ilyet, vagy csak egyszerűen mégsem tetszik valakinek, stb. Ráadásul az eladott mennyiség is elég nagy szerintem...
Ebben a topicban összesen 621 különböző felhasználó szólt hozzá. A mélyvíz topicban 208. Összesen 672 különböző felhasználó. Ebből (ha jól emlékszem) kb. 3-an jelezték a hibát, amit te is tapasztaltál. Feltételezve, hogy a hozzászólók többsége vásárolt is ilyen tabletet, azért ez nem olyan rossz arány.
Nekem a céges telefonom egy viszonylag neves gyártótól származik, tavaly szeptemberben vettük és már negyedszer van szervízben ugyan azzal a hibával. Ráadásul úgy, hogy a harmadik eset után teljesen új készüléket kaptam. De most ez is produkálja. Szóval, bármilyen gyártónál előfordul ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- janacsi: Kasztrendszer?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Linux kezdőknek
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Windows 11
- PlayStation 5
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest