Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz #40935168 #2300 üzenetére
És ha ott még frissítem tesco ingyen wifit használva és az után produkálja a gondokat, akkor ott kapásból cserélik? És ezt játszam addig amíg jól le nem fut a frissítés?
Aztán ha minden okés akkor érdemes rootolni vagy az nélkül is tudok rá Vibert (mondjuk ezt sim kari nélkül nem értem hogyan tudnám élesíteni első használat előtt) vagy azt a bizonyos hárombetűs navit rápakolni? van egy 8 gigás micro sd karim, arra tudom menteni a progikat térképeket? Játszani NEM akarok rajta....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Lop!N
tag
http://www.teclast.com/en/products.html
Elnézve ezeket, ha azért szórja ki a Tesco mert jön egy erősebb , vagy egy nagyobb generáció ezek közül... Nos akkor hamarosan a Tesco nem fog többet élelmiszert forgalmazni, át fog állni csak a saját márkás elektronikai eszközök árusítására
[ Szerkesztve ]
-
DiamondBack
senior tag
7 után indultunk Izsákról, fél-háromnegyed 8 körül voltunk bent Kecskeméten, elvergődtünk a tescoig negyed 9-kor kezdtem hisztizni az ügyfélszolgálatnál fél környékén mentünk be, még mondtam is Sógornak hogy akkor most válassz te! Két fehér volt ott legalul ahol a bemutató darabok vannak meg négy doboz fekete. Lehet addig visszavittek párat és azokat dobozolták be
-
Pitu
aktív tag
Tesco-ban lehet kapni a tablethez tartozékokat? (fólia, tok...stb.) Nem volt sok időm körülnézni.
Miskolci nagy tesco-ban reggel 8-kor csak feketét találtam, de abból kb. 20-25 db volt. Vevőszolgálaton előre szóltak hogy 2 év gari jár hozzá, illetve ha bármi gond van vele, vigyem vissza. Készségesek voltak.
Frissítések nálam is gond nélkül lefutottak, egész napos használat után pixelhibát sem vettem észre. Ár/érték arányban jó vétel. -
róland
veterán
Túl a frissítéseken, hogy lehet visszakapcsolni a képernyő fényerő automatikus szabályozását?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
mmili
tag
válasz Bogyi007 #2296 üzenetére
Blokkal az Ügyfélszolgálathoz. Kitöltik a garit ami 2 év (ha egyet akar adni, mond, hogy a Tesco honlapján feketén-fehéren írják, hogy 2 év), nézd meg a kütyüt nem e sérült. a időd engedi frissítsd a Tesco területén a gépet (csak wifi kapcsolat kell, az meg van, és nem kódolt). Ha sikerült a frissítés akkor jó a gép, ha nem, akkor még helyben ki tudod cseréltetni.
Írták, hogy 30%-os töltöttség alatt nem lehet, az én gépem 80% felett volt. Fekete modell. Eddig jól működik (kopp-kopp-kopp). Face, skype, messenger, net simán fut. Másra nekem nem kell, erre pedig tökéletes. -
Bogyi007
veterán
Igaz a dobozán volt írva hogy 8 giga a hely benne ezt tudjuk hogy hamis, de akkor az A-Gps info is fals volna?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
((d(-_-)b))
csendes tag
Sziasztok!
Frissítéseket feltettem erre a csuda gépre. Utána a Rayman Fiesta Runt. Szaggat a hang. Restart után is.
Valami ötlet? -
DiamondBack
senior tag
Valaki esetleg ajánlana rá működő navigációt privátban? Köszi előre is.
-
b0bcat
addikt
-
tupuk
aktív tag
nézegetem az Op3n Dott voip árakat...
mobilos árak:
magyar: 10 ft
Ausztriába: 4,5 ft
Németbe: 8 ft
Csehországba: 4,5 ft
UK-ba: 5 fthttp://voip.op3ndott.com/hu/prices
miért nálunk a legdrágább?
-
Bogyi007
veterán
Akkopr már megint ludas valaki, a kirakott tájékoztatón tutkóra ki volt írva az A-Gps felirat is, a készüléken pedig volt egy menüpont ami utalt rá.Ez a Beállítások - Szermélyes - Tartózkodási hely - mód - Nagyon pontos, energiatakarékos és csak a készüléken menükben volt látható.
Ezekből hittem hogy tényleg van benne....
[ Szerkesztve ]
-
mQWeXgsf
aktív tag
A google térképes utcakép másnál is rossz? Amúgy eddig minden más okés a tabbal.
-
Hasyinto
csendes tag
Sziasztok.. pici segítségért írok... Kaptam egy "csodás" Open Dott Tesco-s kütyüt a maga 2GB belső tárával.
Tettem bele egy 16 GB SD-t.. A legelején leírtakat megcsináltam.. root oké... X internalSD fent.... Xposed fent.. minden lépésen átmentem elvben, de még mindig a 2GB ra telepíti a letöltött alkalmazásokat... Mit ronthatok el? Köszönöm előre is... -
scream
veterán
Valakinél megy esetleg a MinMin? Nálam befagyasztja...
-
pcnet
addikt
Srácok! Automatikus szoftverfrissítést ki lehet kapcsolni? Gondolkozok rajt, ha van még, akkor vennék egyet és nem frissíteném. Gondolom akkor roottal és custom rommal se kellene próbálkoznom? Igazából belső tárhely mérete sem zavar, telefonomon sincs több cucc 1,3 gigánál. Nem vagyok nagy játékos. Csak böngészésre használnám, max egy Viber menne fel. Igazából amúgy is szükségem lenne egy 2A-es töltőre qi töltőmhöz. Csak a töltő 4e ft. Akkor a tab 11e ft. Gondolkoztam, hogy várok a következő generációra (ha lesz) de GPSre nincs szükségem. Kijelző lenne kérdés, mennyivel lesz jobb a második generációban. 160 PPI nem egy világbajnok, tegnap nem tűnt annyira vészesnek, igaz csak wifi jelszó beírásáig jutottam és jött is a frissítés és a halál. Galaxy S 5.0 Wifi-m volt, annak 185 PPI-s AMOLED kijelzője volt és elég hamar a sarokban végezte. Ha frissítés nélkül élhető, akkor már csak a a kijelző a kérdéses. Marcali Tescoban nincs kiállított darab, így nem tudom sajnos kipróbálni.
Köszi a segítséget!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
pcnet
addikt
No, vettem is egy fekete példányt. Itthon vettem észre, hogy a kijelzőn nincs fólia és bekapcsoláskor nem a beállítás varázsló fogad. Minden bizonnyal használt tabletet kaptam. Gondoltam, sebaj, ráuszítom a frissítést, megadja magát és viszem vissza. Nem vihetem azzal vissza, hogy nincs rajt fólia és nem beállítás varázsló fogadott, mert hát bizonyítsam be, hogy nem én téptem le a fóliát. Legnagyobb meglepetésemre felkúszott mindkét frissítés. Kijelzőt megnyomkodtam, nincs elszíneződés, kijelző villódzás sincs, külsérelmi nyom, pixelhiba szintén nincs. Hát így jártam!
Megint 1 évet kaptam Flag garlappal. Ezért is nem vettem ott észre a kijelzőn a fóliát. Illetve a hiányát. Ecseteltem a hölgynek, hogy 2 év gar jár, Tescos garlapon, meg a sajtó anyagot lobogtattam. Nem figyeltem a tabra. Szintén azt a választ kaptam, hogy 2 év gar van, de ők 1 évig veszik át ha elromlik, ha 1 és 2 év közt menne tönkre, akkor nekem kell a szervizbe eljuttatni. Látom nem érdemes vitatkozni. De ha 1 évet kibír, akkor is megért 11e ftot. (15öt, de 4e ft-ért amúgy is akartam venni 2A-es töltőt.)
El is kezdem belakni, remélem nem fogok csalódni.
kiváncsi38: Nálunk Marcaliban csak fehér volt karácsony előtt. Most csak fekete. Én is fehérre ácsingóztam, de feketében is jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
kiváncsi38
tag
tegnap reggel sikerült venem nekem is egy ilyen tabot a köki terminálos tescoban ,rögtön kidobták a dobozbol a garancia papirt és a tescos 2 éves garancia papirt adták hozzá.3 napon belül vissza vihetem ha rossz ,frissités is rendben felment mind kettö ,már csak fekete volt ,fehér nem igy feketét vetem ,férjemnek tetszik edig azt mondja megérte a pénzt.
-
raziel01
veterán
Körömlakk lemosóval tenyleg szepen lejott a felirat a foliarol. Köszönöm a tippet. Így most maradhat rajta a folia.
-
kenand
veterán
válasz AndrewBlase #2176 üzenetére
Sajnos nem minden csatorna megy a mindig TV appal, de a M1-M2, Duna TV TV-k mennek.
Akinek van T-home TV-je annak a TV Go, akinek Tarr KFT-s kábele van annak a Tarr TV megy tökéletesen. A HBO go meg egyszerűen szuper. Néhány beetető dolog megy előfizetés nélkül is, de akinek van HBO előfizetése az 5 eszközre felteheti és 2 eszközön nézheti egyszerre. (egy idétlen korlátozás van, hogy egy hónapon belül 5x lehet változtatni az eszközöket) -
pcnet
addikt
Minden általam használt program felment és van 1,2 giga szabad helyem. Eddig nagyon szimpatikus a cucc, csak Nexus után a kijelző gyengus, de ennyi pénzért bőven használható. Azt hiszem nem is fogom rootolni, mert nincs miért. Custom romot tett már fel valaki? Milyen? Mi a változás benne? Kikapcsolt kijelzőnél nálam wifi bekapcsolva marad, viszont Gmail push nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest