Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:16:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2683) raddani


raddani
csendes tag

Sziasztok!

Én is elcsábultam, hogy 3 év után a Oneplus 3-masom megkapja az utódját egy 7 Pro képében! :K

Azonban nagy dilemmában vagyok, és érdekel a véleményetek: érdemes megvárni a 7T Prot 1-1,5 hónap múlva szerintetek, vagy nem valószínű, hogy felhasználói élményben jelentősen tudnak hová fejlődni?
A dizájn miatt aggódok leginkább, sajnos a szépérzetem nem tudom leküzdeni, a szivárogtatások alapján pedig a várható 'circular' kamerasziget hát mit ne mondjak, nem egy szépség, és gyanítom a nebula blue sem lesz majd opció, mint szín :U

Állítólag az új modellek szeptember 26-tól kaphatóak majd Indiában , oktróber 15-től pedig az EU-ban is. Akik megjelenésekkor figyelemmel szokták követni a Oneplus oldalát: a két időpont között lehet majd még nálunk rendelni a sima heteseket, vagy esetleg a készlet végével meg is szűnik a forgalmazás, és csak októberben indul újra a T verziókkal?

Nem lenne problémám a várakozással, azonban augusztus 31-ig tart a Back to school akció, az ingyen kiegészítőkkel, és jó lenne rá lecsapni, amennyiben most még megéri a 7 Prora beruházni; pont a sandstone tokot terveztem hozzá venni, úgyhogy ez 30 eurót le is faragna a végösszegből.


Hogy adjak is valami értéket a beszélgetéshez:
Egyetemistaként próbáltam életre hívni a diákkedvezményt a felhasználómhoz, hogy később ne kelljen ezzel foglalkozni. Ugye ezt a Studentbeans segítségével lehet megoldani, de az oldalukon az egyetemi e-learning rendszerbe nem tudtam sehogyan belépni az aktiváláshoz, egyetemi emailem nincs (csak a diák Office365-höz járó, de azt nem fogadta el természetesen), hivatalos dokumentum küldése nekik pedig nem volt a terveim között. Végül mérgemben beírtam egyetemi emailnek a freemailes címem.. Legnagyobb meglepetésemre siker! :C

Nem hagyott nyugodni a kíváncsiság, hogy ez csak véletlen vagy tényleg elfogadja, így csináltam egy ’kamu-freemailt’ és egy ’kamu-studentbeans felhasználót’ majd megpróbáltam újra a mutatványt, ami újra sikerült.
Szóval kedves fórumtársak, úgy tűnik, ez egy működő módszer BÁRKINEK egy kis 5-10%-os Oneplus kedvezményhez, függetlenül attól, hogy diák-e az illető, a lényeg, hogy freemail-es emailcímet írjatok az egyetemi email címnek, arra ki fogják küldeni az aktiváló linket és voila'! Nem tudom, befolyásol-e valamit, de a Miskolci Egyetemmel próbáltam. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.