- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Bölcs dolog a világ legnagyobb telefongyártójának erőforrásait összevetni egy olyan céggel, amely alig 200 alkalmazottal (nem fejlesztővel!) rendelkezik?
Ha neked number 1. prioritás a legfrissebb Android verzió a telefonodra, akkor Nexus-t kellett volna választanod.
Igen, ígérte a Oneplus a 7.0-át idénre, de jobb, ha stabilitásra és nem a minél hamarabb való kiadásra mennek rá. Nézd meg, mi történt a Oneplus 2-höz kiadott 2.5.5-ös Hidrogen OS-el (VoLTE update). Ott konkrétan a telefonkapcsolat volt megbízhatatlan. Semmiség egy telefonnál, nem?
Szóval ennyinek bele kellene férnie. Szerintem...
-
Madwe
nagyúr
Ilyenkor egyébként pl a januári biztonsági frissítést megkapjuk majd 7.0 mellé, vagy az csak a 7.1.1ben lesz benne, s várhatunk rá addig amíg ki nem adja a oneplus? (azzal h külön vették a biztosági frissítéseket a rendszerfrissítésektől, úgy látom értelmét h azokat hamarabb, fő verzióváltás nélkül is megkapjuk... jól sejtem?)
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lexus, Toyota topik
- Napelem
- PlayStation 5
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest