- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Ilyenkor egyébként pl a januári biztonsági frissítést megkapjuk majd 7.0 mellé, vagy az csak a 7.1.1ben lesz benne, s várhatunk rá addig amíg ki nem adja a oneplus? (azzal h külön vették a biztosági frissítéseket a rendszerfrissítésektől, úgy látom értelmét h azokat hamarabb, fő verzióváltás nélkül is megkapjuk... jól sejtem?)
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest