Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
StarDeLuxe
tag
-
saca000
csendes tag
Üdv mindenkinek!
November 17 óta vagyok boldog 1+3 tulaj!
Eddig elégedettség ezerrel!
K-zoomról váltottam - megérte - fényképezésileg nem - de amúgy igen :-)
bár arra van egy D7200 is...najó..ez már off inkább...
Szóval nyúzom...és le nem rakom a kezemből...nagyon vékony - 2 és fél év K-zoom után :-D
de majd megszokom.
nagyjából átolvastam az egész topikot, úgyhogy képben vagyok valamennyire.Ilyen tokokat rendeltem hozzá:
http://tudiaproducts.mybigcommerce.com/tudia-ultra-tough-omnix-heavy-duty-hybrid-full-body-protective-case-with-front-cover-and-built-in-screen-protector-impact-resistant-bumpers-cover-for-oneplus-3/
http://www.ebay.com/itm/201640028983?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=500897288318&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
ha megérkeznek, tudósítok majd róluk...
Addig is nyomkodom tovább tok nélkül :-D
-
vitezlejszlo
őstag
A viszhang temara "hivatalos" javitas van folyamatban a cm14-be, tehat a nightlybe bekerul 1-2 nap alatt, tartsatok ki mokusok!!
-
Cry0
őstag
válasz vitezlejszlo #14755 üzenetére
mostanába lett javítva a cm be pár dolog ?
mint pl a statisztika kimutatása a telefon beszéd hangszóró hangereje ?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
zaphod78
tag
válasz Just_Reboot #14748 üzenetére
Az alap cm 14.1-en szerintem jobb a kamera mint a gyári. Legalább is az én szememnek jobban tetszik. Szépen megjelennek a részletek és az iso-t sem húzza fel annyira.
-
Cry0
őstag
skacok
valami tipp hogy mikor feldobom a google gappsot akkor miért ír errort ?
error code 64
akár milyen romot rakok fel nem megy fel a gappsIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Cry0
őstag
illetve a rom telepítés után log hibát ír ez miért ?
hogyan tudom megtenni hogy ne irja ki ?
multkor a 11.18-as cm14.1 el nem irt hibát most más a 11.21 es cm14.1 el szintén hibát ír ki[ Szerkesztve ]
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
csipuka
senior tag
3T review Roviden: tobb zset akarnak beszedni.
Bar szerintem csak keszitik fel a nepeket, hogy az OP4 meg dragabb lesz -
FingR86
őstag
az asphalt-os videónál azért elég sok a különbség.
-
t181
senior tag
A beszédhangszóró hangereje a visszhang miatt volt halk. Ez viszont úgy tűnik, hogy megoldódik a Beta 7-es fájlokkal, szóval megoldódott a probléma.
(#14760) Cry0
64 bit-es GAPPS-et próbálsz feltenni?(#14761) Cry0
Ne foglalkozz vele, a loggal problémázik.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
laca71
aktív tag
Sziasztok
Van arra lehetőség hogy a kihangosított beszélgetés hangerejét megnöveljem? -
t181
senior tag
Felkerült egy cikk a 3T-ről xda-ra, amiből a cikkíró redditen kiemelte a számunkra fontos részeket.
Röviden:
- EIS 2.0-t megkapjuk mi is
- fejlesztettek a fájlrendszeren a jobb teljesítményért. Ezt is megkapjuk
- az akksi változott, nem ugyanaz, mint a miénkben
- CB fut rajta
- a telefon gyorsabb
- dash charge ugyanaz
- jobb akkuideje van, de egyelőre nem tudni, hogy a javulás milyen mértékben köszönhető a szoftvernek (amit szintén megkapunk)Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
bAtt001
addikt
A legnagyobb különbséget nem látom sehol leírva, amit xda fórumban már feszegettek. A community támogatás... más a hardver, pár nevesebb developer már nyilatkozott hogy nem fog foglalkozni a 3T-vel mert már van nekik 3 nem vesznek csak ezért még egy telefont. Ez lesz a veszte a telefonnak, nagyon jól indult de kettétörték a community támogást ezzel a húzásukkal.
-
Looserke
őstag
-
t181
senior tag
válasz bAtt001 #14770 üzenetére
Boeffla, eng.stk, flar2, arter97, NevaX1, Sultanxda. Ők már mind írták, hogy nem foglalkoznak a 3T-vel. És szerintem majdnem fel is soroltam mindenkit, aki "számít".
Más:
A CM14.1 még mindig tökéletesen fut, tervben sincs az OOS visszarakása.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
kano
nagyúr
Ezt nem igen fogod tudni elkerülni. Egyébként szerintem a topic szakmai oldalához is tartozik az összehasonlítás.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
törölt tag
válasz Just_Reboot #14748 üzenetére
Én amúgy Google Camerát használok, az tudja végül is azt, amit én akarok, annyira sokat nem fotózok a telefonnal.laca71: Odateszed egy megafon elé
Amúgy meg erre (is) valók szerintem az asztali kihangosítók.
-
kano
nagyúr
válasz bAtt001 #14779 üzenetére
Pedig ha azt nézed, hogy 9k-ért kapsz egy erősebb CPU-t, jobb front kamerát és nagyobb akkut, akkor nem rossz ajánlat ez. Aki most venne, neki nem lenne érdemes sima 3-at vennie.
A fejlesztés meg ugyan úgy beindul majd rá. Lesz hivatalos cm is, lesz sultan és lag free is előbb, utóbb. Mivel a sima 3-ból már nem lesz több eladás.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Rick4
félisten
válasz nagyito88 #14778 üzenetére
Tévedsz, ott ott van, hogy xy dolgainak elrejtése, és voilá, megy minden tovább nélküle is. A probléma ott van, hogy ott 10% ilyesmi van, itt kissé más az arány.
Kano: Hogy jött ki az a 9K?
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
nagyito88
aktív tag
válasz bAtt001 #14779 üzenetére
Kano-val eggyet értek. Akár hogyan szorozgatok, nem olyan egetrengető az eltérés árban, már csak a frissebb hw miatt kifizetném vidáman a kölönbözetet, ha most lennék rendelés előtt.
A baj, hogy a vétel árat nem kapom meg, mert ha visszaküldöm akkor már vonnak le belőle, így nem célszerű élnem a 15 napos elállással. Eleve minusszal indulok és nem vagyok a pénzemnél. Ha pedig most meghírdetem és szerencsével eladom, akkor pl egy jelképes összeget elengedek az amúgy karcmentes új állapotú jelenleg 6 napos telefon árából. Akkor már félig jó úton vagyok. Viszont kitudja, hogy mikor jutok 3T-hez, mert elég nagy mák kell ahhoz, hogy az első pár százba le tudjam rendelni 28.-án. Szóval jelenlegi álláspontom szerint letojom a HW frissítést és használom a baromigyors OP3 telóm.
-
nagyito88
aktív tag
Azért ez nem ilyen egyszerű Mert mindig lesz olyan ember aki olyat posztol ami neked speciel nem tetszik, szépen tovább tekersz. Nem szűrheted ki mindenki dolgát, a végén csak a te oldalad lenne, kivéve, ha azt sem szűröd. Nem kell kilépni, elhagyni a fórumot meg hasonlók, simán tovább kell görgetni és kész. A való élet is ilyen, az FB-n valamelyest lehet szűrni
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz nagyito88 #14785 üzenetére
Nem egyesekkel van baj, de te is tudod, mi a topictéma, és mi nem. Ha 15-20 hsz-on keresztül offolás megy, azért az egy szakmainak nevezett (mert ez nem szakmai topic) szintjén is gáz.
Na de ne is offoljunk tovább, van itt épp elég off enélkül is.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
kano
nagyúr
válasz Gabbbb #14786 üzenetére
Igen, persze. Az volt, hogy Lag Free sem lesz OP3-ra. De már egy ideje van.
-
GéBé
tag
Valaki találkozott olyan jelenséggel, hogy egyszercsak rezgőről full hangerőre váltott a telefon? Soha nem adok hangot a telefonra, nincs semmi ilyen beállítva, csak full rezgő. Az íróasztalon volt órák óta mikor egyszercsak jött egy messenger üzenet es hangja volt.
Na most ez 3x ismétlődött meg ma.Plusz az előbb felemeltem az asztalról és bekapcsolt a zseblampa, a kijelző kikapcsolva és lezárva?!
Valami app őrült meg? Frissíteni is csak playből frissítettem tegnap este...
-
sparks
senior tag
válasz koala69 #14720 üzenetére
persze az egesz nem fontos mondhatni, de pl egy Velencei to bringazasnal ezekbol a kis ugralasokbol kb 1 km osszejott tavolsagnak,
Mondjuk nekem bringázásnál pont nem szokott nagyon imbolyogni, ez leginkább gyaloglós probléma.
Én ezt úgy oldom meg általában, hogy fogom a kedvenc Locus map programom, abban track-elek, ott be lehet állítani, hogy mekkora elmozdulásokat logoljon. Tehát ha betolod neki, hogy csak 15 méterenként rakjon pontot, akkor jó eséllyel sokkal finomabb lesz a vonalvezetése a cuccnak. Sajnos azt én is megfigyeltem, hogy a OP3 GPS-e nagyon agresszíven tolja a helyzetváltoztatást. Szerintem a többi cuccban egyszerűen szoftveresen volt jobb a finomhangolás, én ezt oldom meg Locus kiváló trekkelő képességeivel.
Az érzékenysége parádés nálam, olyan helyeken is képes jelet fogni, ahol a régi ealon S4-em már régen elvérzett...[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz architect26 #14788 üzenetére
már vártam, hogy mikor tolja be valaki ezt a képet
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
PowerBuldog
veterán
-
syler123
veterán
Offical CM el is hagyja a 13-as verziót és csak a 14.1-et fogják fejleszteni? Vagy hogy megy ez. Én úgy látom, hogy azóta nem jött nagyon cm13, amióta van 14.
-
Tibko8
senior tag
válasz syler123 #14798 üzenetére
CM 13 fejlesztése már leállt. Most már csak CM 14.1 - re fejlesztenek. Mindig az újabbra fejlesztenek csak.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
PistiSan
addikt
válasz PowerBuldog #14797 üzenetére
Nekem pont ez a gondom, hogy a zsebemben (még kikapcsolt zseb módban is) nem vezérli a kijelzőt semmilyen gesztus, de nem is kell zsebre raknom, elég ha a közelség érzékelő felé teszem pár cm-re a kezem, úgy sem megy a vezérlés, szóval nem tudom elképzelni, hogy másnak ez hogy sikerül a zsebében kivitelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Ukrajnai háború
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Háztartási gépek
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest