- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Összeszedtem kb. a létező összes regtweak-et, ezek XP-s tweakek, 108 darab egy reg fájlban. Szerintem nincs ennél több. [link] (bárki kipróbálhatja, kárt nem okoz)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jó kis Autoit, igen hasznos progi! Ezt a kezdeményezést meg támogatom én is. Egyszerűbb megoldás, mintha windows post install progival csinálnám, de az sem tart sokáig.
-
szitaati
aktív tag
Engem leginkább a az ilyen ,,kevés a hyel a meghajtón"-jellegű dolgok idegesítenek, erre is van trükk, betehetnéd. Aztán Vista alatt a c:\-n lévő dolgokhoz ,,nincs jogosultságom" (egyedüli, rendszergazdai felhasználóként, kikapcsolt UAC-vel))módosítani, pl. hiányzó .dll-t system32-be bemásolni, na ettől kapok még agyrémet. Hirtelen más most nem jut eszembe.
Egyébként hajrá!Jó ötletnek tartom. (Csak vissza is lehessen vonni a dolgokat, ha az ember rájön, hogy méágis kéne ez-az)
-
VinoRosso
veterán
Hali! Jó 5letnek tartom, csak sajna nem értek a regeditáláshoz. Ha lenne hozzá egy könyv, tutorial vagy valami hosszabb logout írás/cikksorozat, amiből el lehetne sajátítani, hogy mit csinál az ember, akkor szerintem egyre nagyobb igény lenne rá. Ha készül ilyen majd akkor mindenképp szóljon az aki csinálja. Az angolról magyarra illetve a magyarról németre fordítást esetleg be tudom vállalni, ha nem kell sokat fordítani( nincs túl sok időm foglalkozni vele), vagy ha sokat kell akkor egy részét.
-
DarkByte
addikt
válasz
~Ph'vEscha #27 üzenetére
Én is épp azt akartam kérdezni hogy milyen nyelven készül?
Egyébként pedig végül is érdekel a dolog. Sok sikert, időközönként ránézek majd -
~Ph'vEscha
aktív tag
Tesztelőnek jeletkeznék ( x64-es vistával )
Milyen nyelven írod? C# ? delphi ?
-
Passape
tag
Hajrá Hajrá
Sok sikert és nagy felhasználótábort kívánok. -
MBazsee
tag
Támogatom! Sok sikert hozzá!
Amit esetleg át lehet nézni, az a "Mister XP" vagy "Mister Vista" registry buher bejegyzései: [http://lacy.hu/].
Hirtelen csak ez jutott eszembe. -
TecK
tag
na erre kivancsi vok sok sikert
-
yolan
őstag
XP x64-es rendszerem van, ha tudok segíteni, szívesen teszem
-
törölt tag
Nagyon jó elképzelés egy folyamatosan, könnyen bővűlő-bővíthető több Windowsra jó tweaker progi!
Támogatom, ahogy tudom.
Lenne egy ötletem: A tesztelgetést Te is fel tudnád gyorsítani, ha feltennél VirtualBox-ot, több Windowssal.
Forrásokból elég sokat tudok említeni (csak freeware!):
Remélem azzal tudok segíteni, hogy néhány progit összegyűjtök, amiből tudsz dolgozni.
Microsoft TweakUI XP-re.
XP-AntiSpy XP-re és Vista-ra.
xpy Minimalista tweaker XP-re.
vispa Minimalista tweaker Vista-ra, xpy Vista megfelelője. -
törölt tag
Szeretném, hogy elkészüljön, és támogatnám a projekt elkészültét egy jelképes 1000.- forintos összeggel.
-
engusz
veterán
Bitang jó ötlet! Küldök majd pár Vista Media Center-es registry módosítást. Csak össze kell gyűjtenem őket.
-
sekli
addikt
jo otlet, tetszik, ha jol ertem testreszabhato lenne, es egy windows telepites utan rogton alkalmazhatoak lennenek a regebben hasznalt tweak-ek, es nem kellene 6284db checkboxot pipalgatni? remek lenne
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Ez a személyreszabhatóság nagyon jól hangzik! Izgatottan várom
Egyik ismerős szereti átpakolgatni a dokumentumok mappát másik partícióra, így win reinstallnál sem kell külön back-up-ot csinálni róla, ha valamelyik program mindenáron oda menti a beállításait, stb. Csak egy ötlet
Meg Autorun kikapcs ne csak a CD-re. Én pl. utálom, hogy a pendrive-ot is mindig végig akarja pörgetni amikor csatlakoztatom.
-
scope2007
addikt
jöhet ..
hajrá
-
PiciKenny
senior tag
hali
ötleteket vársz ugye..csak tippnek:
1. indexelöszolgáltatás kikapcsolása
2. visszaállítási pont kikapcsolása
3. menük pár mp vel való felgyorsítása
4. mikor bezárna az xp egy programot várni kell asszem úgy 20mp et ezt 5re levinni(gyorsabb kilépés pl )
5. autorun offtudom hogy vannak dolgok amiet pár kattitásal kilehet kapcsolni, de egy jó ötletnek tartanám hogy ezeket beleraknád
-
válasz
Fire/SOUL/CD #13 üzenetére
Köszi!
-
Hali!
Jó ötletnek tartom, ha valóban hasznos "trükkök" kerülnek bele. Én most csak annyiba tudok segíteni Neked, hogy adok egy linket, amiről a "trükkök tárházát" letöltheted.
[link]Kitartást az átnézéséhez!
Fire.
UI: Telepítős változat, de csak 2 TXT, meg egy 8,5 megás CHM fájlt telepít.
-
-
Le kell tölteni a registry guide programot Közvetlen link a progira.
Fel kell telepíteni, de mindössze egy chm lesz a könyvtárban, illetve az uninstaller.
Felraktam csak a chm-et a weblapomra. Innen letudod tölteni.
-
Szia
Én ez alapján szoktam a registry-t buherálni. Windows Registry Guide 2003
Van egy letölthető file, amit futtava gyakorlatilag egy chm lesz és lehet offline használni.Kíváncsi leszek, mit tudsz majd összehozni, nekem eddig a CustomizerXP ami bejött, mint alap buherátor progi.
-
Necc
addikt
Régebben gigantikus registry buhera tárházzal rendelkeztem, de mindet letöröltem mert egy se működött Vista64 alatt
Emlékeim szerint ez az a program aminek egyik régi verziója rengeteg registry buherálást tartalmaz, talán ebből lehetne valami ihletet nyerni. A neten talán még megtalálod valahol az utolsó ingyenes 6.6-os verziót, ez is hihetetlenül sok tweaket tartalmaz.
-
Lenry
félisten
Vista64-et, és XP32-et tudok tesztelni, és a magyar fordítást is szívesen vállalom
-
Várom a hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest