Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Expertus
csendes tag
Hi All,
Szerintetek melyik a legjobb free disk defrag program XP Pro SP3-hoz az alábbiak közül?
O&O Defrag 2000 Freeware Edition
UltimateDefrag Freeware Edition 1.72

-
ngabor2
nagyúr
az ext2/3 asszem alapból töredezve pakolja a file-okat, de úgy, hogy a lehető legkevesebb fejmozgással mindent össze tudjon szedni. elég rég olvastam erről, szóval most lehet, hogy akkora hülyeséget mondtam, hogy a plafon leszakad... de nekem eddig még nem igazán volt bajom a töredezettséggel. lehet azért, mert sose néztem, win alatt meg kínálja magát a beépített eszköz?
-
-
ngabor2
nagyúr
[flame on]
én meg olyan filerendszert használok, ami 95%-os telítettség alatt nem fragmentálódik, vagy legalábbis a sebességén nem látszik. a neve ext3. ja, és linux alatt. legutóbb defragot kb. 10 éve használtam... de akkor is minek
[flame off]az ntfs-nek nem épp az volt az egyik naagy újdonsága, hogy kevésbé töredezik? ha igen, akkor mi a túrónak kell defragolni úton-útfélen? ha meg nem... akkor a drága ms miért nem bírt ennyi idő és fs-váltás során megalkotni egy olyat, ami felépítéséből adódóan nem lassul be? példa van előtte, nem is egy. igaz, ezzel elvenné a piacot a lemezkezelőket írók elől. de most piacot, vagy egy normálisan működő rendszert akarunk? mert én ez utóbbit.
-
akaido
addikt
[O&O Defrag 2000 freeware]
Nem olyan gyors mintaz AusLogics, de alaposabb, azaz jobban a meghajtó elejére pakol. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kár, hogy nem ingyenes.

De ha már itt tartunk, az Auslogic Disc Defrag-nak is van ingyenes verziója, bár nem open source. [link] -
Daneey
tag
A JkDefragot ismered? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.28
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi