Új hozzászólás Aktív témák

• Vakegérke

félisten

válasz talmida #123 üzenetére

Khm...
    Most ezt hogy értsem? Szóval az én rendőröm eljárása túl kemény, jogtipró, megalázó?

Akkor mi van a tieidével? Nem szállhatok ki az autómból? Kezemet a kormányon tartva, fülemet-farkamat behúzva várnom kell parancsait? Ez nem sérti az önérzetet?
    "Viszont normálisan, ha nem száll ki az illető az autóból, CSAK AKKOR, HA ERRE KÜLÖN FELSZÓLÍTÁST KAP, akkor biztos lehet abban, hogy az itteni rendőrök MINDIG nagyon kedvesek, rendesek, udvariasak és segítőkészek lesznek vele!!!"
    Ahamm... És mit gondolsz, ez tényleg az igazoltatott polgárok jogait hivatott bizonyítani?

Nézd, nem is olyan régen az egyenruha látványa elég volt ahhoz, hogy az igazoltatott ne merjen nyegléskedni. Ma már ott tartunk, hogy tetőtől talpig páncélban sincs tekintélye a kommandósnak.

Tudod, én nem kérek az ottani rendőrök udvarias, de pisztolyt kibiztosító eljárásából. Számomra az is elég, ha kellő határozottsággal fékezik meg a nem együttműködő egyedeket. Ha pedig ehhez két maflás kell, ám csattanjon. De élesre töltött pisztollyal parancsolni nem biztos, hogy szimpatikus.

Rendnek lennie kell, és én visszasírom azt a rendet, ahol még a parkőrnek is volt tekintélye.

Új hozzászólás Aktív témák