Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
hát, a lassulásokat még elnéztem volna, de sok volt az FC(legalábbis 4.1.2-höz képest), sok alkalmazás nem volt hajlandó működni, pl. PPSSPP-ben a játékok folyamatosan villogtak, alap beállításnál és személyre szabottnál is, 4.1.2-nél viszont nem villog, jobbak az fps-ek, mind gyári, mind személyre szabott ppsspp-settingsnél. Igazából nekem annyira nem élet-halál kérdés ez 4.3, csak a kamera-tulajdonságok, a főmenü és a lehuzható sáv-béli huzogatós fényerőállító hiányzik na meg a billentyűzet, de ha ez az ára, hogy rendesen működjenek a dolgok, hát legyen. De betudható ez a pár hiba, a lassulás s egyebek, annak, amit írtál? hogy egy újrarakással jobb lenne?
#29: Ó, hogy ez mennyire igaz
-
daveee85
csendes tag
Nekem valamiért extra lassú az SP. Már a gyári 4.1.2 is elég sokat laggolt (összehasonlítva a régi SGS2-vel), és az eXistenZ felrakása után se lett jobb, sőt... Minden feleslegesnek tűnő bloatware-t töröltem/letiltottam az app managerben, de még így is rendszeresen megfagy 2-3 másodpercekre, és szinte mindig csak 100MB körüli szabad RAM van, ez is csak a Performance Controlban, a Memory settingsben található Very Aggressive beállítás mellett is. Nincs valami ötletetek? Néha legszívesebben kivágnám az ablakon....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Mazda topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Revolut
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...