- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
Interceptor #91 üzenetére
A korral haladás a PC kidobasa lenne, haladó ember ma már tartalmat fogyaszt, nincs igény PC-re.
A haloszobai tv és a mindent ágyról csinálok pedig az egyedülálló eletkezdo fiatalok alberletes szuksegmegoldasa. Tudom én is úgy kezdtem. Ma már családban élek, a tv-hez nappali tartozik amin filmeket, tv tartalmat vagy családi fotókat nézünk, netezesre telefon/tab, lejátszásra mediaplayer, hangoskodasra rendes erosito-rendes hangszorokkal 5.1-ben, letoltesre-tarolasra Nas (messze a nappalitol). Tudom ez sok pénz és idő mire kialakithato ezért nem az eletkezdok tipikus helyzete.
A PC-ről csinálok mindent egy szükség megoldás, csak hátránya van. Szerintem.
(a plazmamban és semelyik nappalis kutyumben pedig nincs venti és alig fogyaszt -
Ijk
nagyúr
válasz
Interceptor #91 üzenetére
Az a probléma hogy számomra elképzelhetetlen hogy fotelben dolgozzak gépen (íróasztalnál rengetegszer kellenek egyéb eszközök amelyek a fiókokban vannak, könnyebb forgolódni, klavi-egér stabil helyen van, könnyebb felkelni is), és ugyanúgy elképzelhetetlen hogy asztalnál nézzek filmet.
Nem is értem hogy lehet fotelben dolgozni számítógépen, egy levelet nem tudnék megírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XIM 4 - Rendelés, tapasztalatok (Cronusmax, Venom X stb.), billentyűzet, egér használata konzolon
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest