- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
havi 180ezerből angliában? hát akkor az nagyon szutykos lakás lehetett nagyon rossz helyen, mert a kb miskolcnak megfeleltethető notthigham-ben is simán elkérnek 120-140ezret egy kisebb lakásért havonta
40-60ezer forintból pedig mo-n is nehéz kijönni egy hónapban, nem hogy ott, ahol egy buszutazás másfél font...
Mellesleg nem hinném, hogy te elmennél dolgozni lényegesen kevesebb fizetésért, csak azért, hogy az államot segítsd, vagy h ne érezze kárbaveszett pénznek.
amennyiben orvosnak készülnék, vagy orvos lennék, kb 99.9% esélyét látnám annak, hogy ne itt dolgozzak. szerintem az orvosnak tanulók többsége hasonló véleményen van
DE!
én azt gondolom, hogy pont emiatt feltétlenül szükséges a tandíj. miért gondolod, hogy az bárkinek is jó, hogy kiképeznek a pénzéből egy orvost, aki aztán elmegy külföldre?
én, mint adófizető, nagyon nem szeretném, hogy a befizetett adómból kiképzett orvos máshol gyógyítson. az nekem egyszerűen nem jó, ezért én nem szeretnék fizetni. feltételezem, hogy az adófizetők többsége - amennyiben feltárul előtte, hogy ez tulajdonképpen hogyan is működik - így gondolná.de milliárdokat költenek olyan orbitális baromságokra, hogy széf, meg 2 féle ebéd...
a széf valóban megkérdőjelezhető, bár nem tartom orbitális baromságnak, de egy biztonsági szolgálattal szerintem helyettesíthető lenne. a kórházi ebéd azonban azt gondolom, hogy mindenképpen fejlesztendő, még most is.
nemrég jártam egy rehabilitációs intézetben meglátogatni valakit, hát nem tudom, de amilyen fejadagokat ott osztogattak, az háborúban is kevés lenne...(#99) Kalandor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Eredeti játékok OFF topik
- Fujifilm X
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest