Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Szerintem a számunkra legjobb forgatókönyv az, hogy most pár nagyobb arc biztosítja a fejlesztőket a támogatásról, úgy értem tipikus lelkesítő porhintés, egyszerű duma, hogy lenyomják a gálya melót csórik valami világcégről álmodozva szinte ingyen, aztán amikor már szoftver és hardver oldalon is minden majdnem teljesen kiforrott, a lelkes gyors követő user-ek szépen agyon is tesztelik otthon teljesen ingyen az első darabokat és már csak azért nem tökéletes, mert kellene a történetbe egy kis gempa akár a specifikumok tökéletesítéséhez akár reklámhoz, akár a tömeggyártáshoz vagy a "műsor"-hoz, bármihez akkor egyszercsak megjelenik mondjuk az "NV/AMD VR MASK" meg a "Sony Matrix" vagy az Isten tudja milyen nevet találnak ki és jönnek a nagy című játéksorozatok következő részei, a jól bevált konzervek beépített 100%-os támogatssal a nagy cégek megoldásainak (amik közül kell vásárolni szerintem), az Oculus Rift csapata meg majd szopakodik, hogy valahogy használhatóvá tegye a cuccát az új játékokkal, amik szándékosan úgy vannak "legyártva" hogy két kézzel rángassák a hosszú cicit a srácok folyamatosan minden pecsnél. Mivel én kb. erre tippelek így a Rift-et tuti nem veszem meg. Ha bejön és tényleg akkora üzlet lesz, akkor a nagyokat nem lehet kihagyni a buliból. Hiába védetik le vagy csinálnak bármit, ebből vagy a nagy játékguruk kaszálnak, vagy megy a levesbe, ahogy a többi és ha így lesz sem ez lesz az első nagy vízió, amiből nem lesz semmi. Tudom most jön, hogy ne legyek ilyen negatív és az olyan érvek, hogy "de az oktatásban is milyen jó lenne", na persze csak ott nincs lóvé meg ember aki melózni akar azzal, hogy a tananyagot átültesse rá. Rohadt egy világ van. Itt a COD-al lehet kaszálni meg a Diablo-val. Nem hiszem hogy elkezdenének keménykedni az ötletgazdák. Ezeket a srácokat addig pakolgatják a copóágra (miután áltatták őket és szépen felvették a hiteleket és benne vannak a szarban), hogy a végén fillérekért is eladják a céget, szóval ha ven eszük be fognak térdelni az ominózus pillanatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mozilla Firefox
- Szemüveges topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- ASUS ROG Ally
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest