- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anwalen
csendes tag
Látom nagyon dühös lettél. Sajnálom. Nekem van tapasztalatom velük, mert sokszor vásároltam tőlük, és sosem volt problémám. Te állítasz dolgokat, és elvárod, hogy készpénznek vegyük. Rágalmazol egy céget gyakorlatilag minden bizonyíték nélkül.
Ezt csak azért hozom fel, mert a kirohanásod alaptalan. Ha egy nap ez a cég mondjuk beperel valakit az "elégedetlen vásárlók" közül, akkor a bíróságon sajnos majd bizonyítani kell minden egyes állítást. Nem lesz elég a "kikérem magamnak".
Ezért próbáltam a beszélgetést a tények irányába terelni. Minden, ami egy puszta állítás, bizonyíték nélkül, az gyakorlatilag semmi. Az "azt hallottam" alapján nyilatkozat a pletyka.
Az a vicces, hogy megnéztem a topic kezdetét, és több, mint 3 éves. Ez a cég meg azóta is működik. Ha az állításaitok igazak rájuk, már rég csődbe kellett volna menniük szerintem. Vagy mondjuk az is lehet, hogy pár apró hiba alapján általános véleményt alkottatok, ami téves.
Egyébként a homáron is van egy hasonló kirohanás a cégről. Alatta meg 95%-ban pozitív élményekről írnak a vevők. Sajnos továbbra is az a véleményem, hogy ennek a topicnak a tartalma megtévesztő.
Az meg, hogy bárki azt hiszi, hogy itt bárki bárkit ismer a legnagyobb tévedés. Még az is lehet, hogy minden hozzászóló én vagyok, és önmagammal vitatkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest