- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezek psy trance meg egyéb dolgok pont, de gondolom van/volt goa DJ is... Nekem ezek jobban tetszenek mint az ős goa... akkor az is baromira tetszett, ma már inkább chill-ben utazok...
re: (#42) mad1
a mostani vacsoracsatában volt a Laár Bandy (gyengébbek kedvéért Besenyő Pista, még gyengébbeknek KFT frontember) és egy faintos vega estet csapotta műsor egy rakás szar, Én is csak Őmiatta meg a vega koszt miatt néztem meg, Laár bácsi nagyot alakított
-
köszi
egyre jobban érik bennem, hogy kinézzek a Kedvesemmel, persze ez nem az Ő stílusa, de hát ez van... ha Én is ráveszem magamat a zongora meg barokk estre, akkor Ő is igazán bevállalhat egy ilyet
Eddig csak a babkonzerv volt vega, mikor kimozdulás volt baráti társasággal, de így már más a szitu. Amúgy meg nem köll annyit enni, max leadok pár kilót
-
látom már javítottad, vagy most jól hozta be...
amúgy az "ozora festival 2009-07-alpha" - ezen az oldalon a negyedik - videot leszedte a feltöltő, szal ez nem elérhető...
elkéstem picit a válasszal... -
köszi a beszámolót, klassz, meg a buli is az lehetett
problematische: néhány jútyúbos vidi-re kattintva csak egy png gyüvök befele
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest