- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bapatrik
csendes tag
válasz
Szplöttyy #34 üzenetére
Semmi vész én sem szemrehányásként mondtam csak Nógrád Volános létemre gondoltam elmondom mi a helyzet valójában! Egyébként csodálkozom hogyan került arra a vonalra Nógrád Volános busz de majd utánanézek! Egyébként azt kell, hogy mondjam mint Volános dolgozó, hogy sajnos nálunk is előfordulnak ilyen esetek elég gyakran kell ilyen panaszokat kivizsgálnom! Egyébként meg egy pár hozzászólással följebb említést tett valaki a Kisalföl Volánról! Ehhez csak annyit szeretnék hozzéfűzni, hogy Magyarország legjobban működő volántársaságáról van szó és minden volánnak legalább ilyen színvonalon kellene működnie! És nézzétek meg a buszokat a Kisalföd Volánnál, nem nagyon találkoztok szedett vedett össze vissza buszokkal, náluk szinte az összes autóbusz magyar vagy még a régi Ikarusok hozzáteszem, hogy gyönyörű karbantartott állapotban vagy az újabb tipusú de szintén magyar Credo autóbuszokkal találkozhattok!
-
bapatrik
csendes tag
válasz
Szplöttyy #19 üzenetére
Szia!
A Nógrád Volán mióta egyenlő a BKV-val??? Én Nógrád Volános vagyok de ez nekem újdonságMűködtetünk járatokat a BKV-nál de attól mi még Nógrád Volán vagyunk!! Sőt már Di-Cam Kft-vel is találkozhattok Nógrád Volános járatokon mert ő meg alvállalkozásban működik nálunk!
-
bapatrik
csendes tag
Sziasztok!
Én Volánnál dolgozom és csak annyit tudok javasolni, hogy ilyen esetekben azonnal a forgalmi szolgálattevőhöz kell menni ahol hivatalosan panaszt lehet tenni, vele ugyanígy le kell íratni a dolgotak ami eljut az ágazati vezetőhöz és neki meg 30 napon belül erre válaszolni kell!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tisztelt Vezérigazgató Úr! Egy problémával, illetve panasszal fordulnék Önhöz. Elsősorban szeretném...
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest