- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rickazoid #33 üzenetére
szerintem nem ezt jelenti, bár valóban félreérthető. de aki a nappaliban SteamOS-en nyomja (amiből egyenesen következik, hogy nem hardcore játékos, hiszen akkor windows-t használna, vagy konzolja lenne), az valszeg casual gamer, és valóban kevésbé hangsúlyos nála a grafika (de még akár a sztori is), viszont fontosabb lehet neki az, hogy bármikor abbahagyható, esetleg rövid pályákból/kihívásokból álló játékmenet legyen, és hogy mennyire megy a local coop pl. hogy haverokkal
esti alapozáskakaó délután közben is lehessen hülyülni vele -
válasz
tatararpad #17 üzenetére
nálam az nem módszer, hogy újra kell indítani a gépet ahhoz, hogy játsszak, vagy amikor befejeztem játékot a napra. ezen az alapon vehetnék konzolt is. egy OS-t szeretnék, ami működik, kellően testreszabható és stabil és ezzel összefüggésben nem kell mélyen belebuherálni, hogy bizonyos funkciók működjenek.
mindezt persze úgy, hogy a programok minél szélesebb körét tudja futtatni. (jelenleg számomra a linux még közel sincs itt, a windows meg egyre jobban távolodik ettől).a wine és társai pedig plusz egy réteget jelentenek a vele járó overhead-del, a valve megoldása (ha megoldásnak nevezhető önmagában is) ennél sokkal jobb, főleg a játékok terén. lásd mélyintegráció
@(#19) tDr1v3r
légy szíves ne forgasd ki a szavaimat! igaz, hogy a PC-s játékoknak csak egy szűk részhalmaza érhető el MAC-re? sztem igaz.
mondtam, hogy ettől a MAC szar? nem.
jobb lenne mindenkinek az MS-en kívül, ha (még) több játék is lenne MAC-re? sztem igen. -
válasz
#65675776 #10 üzenetére
úgy értettem, hogy aki szeret minden nagyobb AAA játékot kipróbálni.
nem az adott játéknak megrögzött játékosa, hanem mondjuk látvány**zi@(#11) PetX
mert ha tied a legszebb/leggyorsabb linux-on is futó FPS/MMOFPS, akkor miért akarnál segíteni a konkurenciának, hogy belépjen a még amúgy is kicsi linux piacra.
természetesen az is igaz, amit Te írtál. minden stúdió kb. ezt a kettőt fogja mérlegelni, mikor eldönti, hogy mit és mennyit oszt meg a saját fejlesztéseiből
-
igen, ez érdekes, hogy pl. a régi GTA-k kijöttek Mac-re is, mintha lett volna egy fellángolás, de még mindig kb csak a Valve paletta működik mac-en.
bár ahogy nézem Rockstar miután a GTAIV-eket nem hozta ki mac-re, de a későbbi MP3-et meg igen.
mindenesetre, ha valaki csak kicsit is megrögzöttebb AAA játékos, akkor MAC-re se válthat
-
"DirectX-et igénylő effekteket egyszerűen ki lehet vágni"
vagy kicserélni?
jó lenne, ha rárepülnének a nagyobb kiadók is és esetleg a régi dx9-es címekre ezt megoldanák, de nem sok reményt fűzök hozzá.
már a directaudio-t se váltották le visszamenőleg (csak a valve)
@(#1) Peet91
ami a legjobb, hogy az OpenGL-esítés nem feltétlenül jelenti a Steam(OS)-esítést is. végre a nagy játékosok világában (fiatalok) is lehetne esélye a linux-oknak, amivel elérhetné végre a kritikus tömeget és egyre több új cím is készülhetne már direktbe linux-ra. (és akkor végre lenne piac a felhasználói linux-okban és talán kikupálódnának az ingyenes linux disztrok)
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/240GB SSD/ZALMAN Z11 - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest