- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tatararpad #17 üzenetére
nálam az nem módszer, hogy újra kell indítani a gépet ahhoz, hogy játsszak, vagy amikor befejeztem játékot a napra. ezen az alapon vehetnék konzolt is. egy OS-t szeretnék, ami működik, kellően testreszabható és stabil és ezzel összefüggésben nem kell mélyen belebuherálni, hogy bizonyos funkciók működjenek.
mindezt persze úgy, hogy a programok minél szélesebb körét tudja futtatni. (jelenleg számomra a linux még közel sincs itt, a windows meg egyre jobban távolodik ettől).a wine és társai pedig plusz egy réteget jelentenek a vele járó overhead-del, a valve megoldása (ha megoldásnak nevezhető önmagában is) ennél sokkal jobb, főleg a játékok terén. lásd mélyintegráció
@(#19) tDr1v3r
légy szíves ne forgasd ki a szavaimat! igaz, hogy a PC-s játékoknak csak egy szűk részhalmaza érhető el MAC-re? sztem igaz.
mondtam, hogy ettől a MAC szar? nem.
jobb lenne mindenkinek az MS-en kívül, ha (még) több játék is lenne MAC-re? sztem igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest