Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
#42308056 #23 üzenetére
Ha nem is használod akkor ennyire sem érthető hogy miért problémázol. Mégegyszer, teljesen érthetően és világosan le van írva, hogy a Deezer prémium hozzáférést kapsz nem pedig ingyen korlátlan netet, sehol nem írják hogy ingyen netet is adnak mellé. Nekem is Deezer csomagom van, wifin letöltöm rá akár azt az 50 albumot is amit hallgatni akarok oszt' jóccakát'.
A vacsorás hasonlatod pedig téves, több okból is. Úgy a helyes, hogy megnyerted az ingyen vacsorát (Deezer hozzáférés) de az odautazás árát nem állják helyetted (net). Amikor pár éve nyertem egy 3 nap/2 éjszakát teljes ellátással, kajával mindennel tök ingyen egy Hotelben a Mátrában az se tartalmazta az oda és visszautazás árát, azt nekem kellett állnom.
-
-
zseko
veterán
Na az 'ingyen' Facebook nekem havi 500 forintomba kerül - ennyit emeltek a díjcsomagom árán (mások ingyen Facebook-ja, nekem már nincs).
-
zseko
veterán
ejj, én meg letöröltem magam róla, megyek és a kardomba dőlök, hogy nem tudom kihasználni
inkább dupláznák a netes csomagokat, annak többen és jobban örülnénk.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Telenor ma bejelentette, hogy ügyfelei június 13-tól egészen augusztus 31-ig belföldön teljesen ingyenesen használhatják a Facebookot mobileszközeiken és számítógépükön egyaránt.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest