Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2401) Inv1sus válasza Taru (#2400) üzenetére


Inv1sus
addikt

Nyilván azért, mert ő még abba a körbe beleesik. :DDD
Csodálom, hogy nem szűkítette tovább a kört azokra, akiknek a nevében idegen karakterek találhatók.

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#2402) bunfi válasza Źşë' (#2399) üzenetére


bunfi
őstag

Minden nap olvasom a prohardvert, a többit csak ritkábban, ha látok valamit, ami érdekel. De azt nem értem, hogy miért kellene nekem kommentelnem mindenhová, mikor nincs mondanivalóm. A te szakmaiságodat, közösségépítő készségedet vagy akár jómodorodat sem reprezentálja, hogy mennyi hozzászólásod van. Sőt, így is elég nehéz néhány fórumtémát átlátni, mivel a témával kapcsolatban is kommentek százai születnek, nem hogyha még mindenki a fórumrangokra hajt. Egyébként ha jól tudom a nem használt felhasználók törlésre kerülnek egy idő után, mint ahogy az én régi felhasználóm is, amely a jelszó elfelejtése és az emailcím elvesztése miatt vált használhatatlanná.

Egyébiránt tudna valaki a jó válaszok helyével kapcsolatban útmutatást adni?

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#2403) Źşë' válasza Taru (#2400) üzenetére


Źşë'
addikt

látom egyeseknek igen nehéz a felfogásuk :U a lényeg az aktivitáson van... nem feltétlen a tag szinten - csak gondoltam egyértelművé válik ha "tag" szintet írok, az adott illető egészen biztos használja a Prohardvert :U

(#2401) Inv1sus te meg még kössél belém :W kezd elegem lenni egyesekből... inkább maradjatok csöndben ha érdemlegesen nem tudtok megnyilvánulni! :R

(#2402) bunfiha valaki ide regisztrál, nem azért regisztrál hogy olvasson, hanem hogy fórumozzon és írjon, akit érdekel valami téma az anélkül is eléri h nem tag - vagy tévedek :F - egyébként arra az egyénre furcsán nézek aki szimplán olvassa a fórumot de nem szól egy mukkot sem több év alatt - a jó válaszok elviekben ki vannak emelve

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#2404) C0d3r válasza bunfi (#2402) üzenetére


C0d3r
addikt

(#2405) C0d3r válasza Źşë' (#2403) üzenetére


C0d3r
addikt

Szerintem abszolút elképzelhető ez a scenario, bunfi minden bizonnyal arra akart célozni, hogy mindennap olvassa a Prohardver-t (cikkek, tesztek), ellenben a fórum része annyira nem hozza lázba.
És ha valaki rendszeres olvasója Prohardver-nek, ám a fórum nem izgatja annyira, azért miért kéne elvenni a lehetőséget? Játszani meg csak regisztráció után lehetséges ugyebár.
Vagy legyen külön jelentkezési procedúra a játékokra (valós név, lakcím, mail, elvégre a nyeremények átvételéhez ezek nagy részére úgyis szükség lesz), de ha meg ezt vezetik be ismét probléma lesz, hogy mennyire meg van bonyolítva.
Szó mi szó, nem lehet 100%-osan megfelelni az embereknek.

(#2406) BiP válasza Źşë' (#2403) üzenetére


BiP
nagyúr

(#2403) Źşë' : "valaki ide regisztrál, nem azért regisztrál hogy olvasson, hanem hogy fórumozzon és írjon"
Ó persze. Rengetegen vannak, akik csak olvassák a ph-t, de nincs szófosásuk. És mondjuk pont egy nyereményjáték miatt regelt be. Olvasó maradt, és be is van regelve. Tessék.
(vagy mondjuk a harverapró miatt, de nem fórumozik)
Én is pl. a Hardwiredet meg sem tudom számolni, hány évig olvastam, mégsem vagyok beregelve. Vagy egy népszerűbbet: be vagyok regelve facebookon, mégsem aktívkodom rajta.

Szóval bármennyire is böki a csőrét/igazságérzetét a régebbi, aktívabb tagoknak az, hogy az újak/újoncok is játszhatnak, lehetetlenség aktivitás miatt diszkriminálni valakit.
(emellett tartom, hogy a duplaregeket viszont kíméletlenül irtani kell és kizárni a játékból)

(#2405) C0d3r : "Vagy legyen külön jelentkezési procedúra a játékokra (valós név, lakcím, mail, elvégre a nyeremények átvételéhez ezek nagy részére úgyis szükség lesz),"
Az a baj ezzel, hogy akkor a sima duplareg helyett meg be lesz regelve a család :)
Olvashattuk itt ebben fórumban, hogy vannak olyanok, akiknek csak odáig terjed a morális gát, hogy ha van mögötte élő személy, akkor mehet a dupla.

[ Szerkesztve ]

(#2407) Kassadin válasza Źşë' (#2403) üzenetére


Kassadin
addikt

Nem lehet úgy megoldani hogy ne legyenek csalók szvsz. Itt morálisan kellene változnia jó pár embernek, hogy ne csaljanak. :U

(#2408) MageRG


MageRG
addikt

Na, majd legközelebb. Egyelőre be kell érnem a csupa helyes válasz utáni elégedettséggel.
A nyertesek meg örüljenek, irgum-burgum! ;]

"What is bravery, without a dash of recklessness!"

(#2409) Gergő_ válasza MageRG (#2408) üzenetére


Gergő_
őstag

Te is nyertél egy vírusirtót!!

továbbá a BitDefender ajándékaként mindenkinek, aki az összes kérdésre helyesen válaszol, 1 éves BitDefender Internet Security 2011 licensz

[ Szerkesztve ]

(#2410) racis


racis
tag

Köszönöm szépen a BitDefender licenszet, a többi termékhez meg gratulálok a nyerteseknek.
Nem tudom miért kell így hőzöngeni meg rögtön csalást emlegetni. Mindeni nyert, aki eltalálta az összes választ.
Azért tart itt ez az ország, mert tele van ilyen hozzáállású emberekkel.

(#2411) scream


scream
veterán

A BitDefender licenszet e-mailben küldik meg? :F Mert én egyelőre sehova nem kaptam róla semmit sem.

(#2412) Źşë' válasza BiP (#2406) üzenetére


Źşë'
addikt

jó hát felőlem akkor nyugodtan játszanak a dupla regesek is, ennyi erővel - csak próbáltam rávilágítani bizonyos dolgokra :U

amúgy én úgy vagyok vele, ha veszek valamit ami nem olcsó, és nem tudok róla tapasztalatokat, akkor kérdezek, mert nem találok mindig egyértelmű válaszokat az adott hardverről - ill. segítek bizonyos embereknek abban hogy tudjanak dönteni, ezért olyan amilyen ez a prohardver... engem spéci sok minden érdekel, olvasok, fórumokat bújok stb...
pont ezért okkal feltételezem aki ide jár olvasni az azért olvas mert sok téma érdekli, jónak találja az oldalt, és hogy ezek után ne legyen kérdése valamilyen témában 3 év alatt sem, ezt különösen érdekesnek találom, te nem?

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#2413) .:Kristian:. válasza scream (#2411) üzenetére


.:Kristian:.
addikt

Jövőhéten kezdik el kiosztani a licenceket.

(#2412) Źşë' +1

[ Szerkesztve ]

(#2414) scream válasza .:Kristian:. (#2413) üzenetére


scream
veterán

Köszönöm az infót :R

(#2415) blueMerle válasza Źşë' (#2412) üzenetére


blueMerle
veterán

És hogy szűröd a dupla regeket oszd meg velem kérlek?

Jómagam optikai FTTB internettel rendelkezem ami bár kurva gyors, hátránya hogy egy azon IP-n érjük el legalább 200-an (ahányan egy switchen vagyunk) a világhálót. Ez nem sok, de többek közt 4 szomszédom is tolja a PH-t. Na erre mit mondasz? :)

(#2416) Inv1sus válasza Źşë' (#2412) üzenetére


Inv1sus
addikt

Ő lehet nem, de én igen, szóval én arra szavazok, hogy te kapd a monitort. Na most örülsz? Rendicsek.

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#2417) Źşë' válasza Inv1sus (#2416) üzenetére


Źşë'
addikt

istenem, fogd már fel h kurvára hidegen hagy hogy nem én nyertem én csak a nép javát akarom... :W :U és utálom ha valaki nem megérdemelt úton jut valamihez...

(#2415) blueMerle jó, hány embernek mondjam még el vagy éppen írjam le amit már legalább 4 x leírtam :F ha vetted volna a fáradtságot és visszaolvasol, igen mert ez egy fórum és kezd kiakasztani pár ember analfabetizmusa... akkor láthatnád hogy miért kötöttem én személy szerint egy tag szinthez a részvételt, de leírom /5x is csak neked: azért mert aki használja a ph-t annak tuti van aktivitása amit ha rámész az adott személy nevére előjön egy ablak és láthatod a hozzászólásainak darabszámát.. :U

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#2418) bul07 válasza blueMerle (#2415) üzenetére


bul07
nagyúr

1, Lehetne ranghoz vagy hozzászólás számhoz kötni a feltételeket , 2, vagy mondjuk a nyereményeket
1, Csak lelkes újonc rangtól lehetne részt venni a játékba, viszont a játék meg hirdetése után min 20 nappal zárulna le a játék (hogy aktív jelenléttel meglegyen az esélyük a játékra)
2, ketté lennének osztva a nyeremények,csak a 10 legkisebb értéket(most 30 nyeremény volt) képviselő nyeremény kalapjába lehetnének benne lelkes újonc alattiak "friss regesek" (mert hogy mondjuk egy pólót vagy egérpadot megnyer az senkinek nem szúrná a szemét, de egy több 10e Ft-os nyereménynél azért már előfordulhat)

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#2419) blueMerle


blueMerle
veterán

Az Urak súlyos tévedésben vannak. :)

Akkor hát lőn világosság: a nyereményjátékok azért vannak, hogy ezzel a szponzorok szerezzenek több látogatót és ezáltal akár vásárlót:) Kurv@ra semmi, de semmi köze nincs a fórumhoz, értik az Urak? Mert az nem pálya a szponzoroknak. Úgyhogy ez a innentől meg onnantól játszhat duma máris elvérzett. Kellemes napot :)

Think before write :U

[ Szerkesztve ]

(#2420) Inv1sus válasza blueMerle (#2419) üzenetére


Inv1sus
addikt

Mi (vagyis inkább ő) a duplaregelés problematikájáról beszél(ünk) és annak kivédéséről. Nekem két-három nickem is van itt prohardveren, mindegyik tetemes hozzászólás mennyiséggel (nem, nem a nyereményjátékok miatt ;] ). Nagyon is előfordulhat, hogy eredetileg csak 6-700 ember játszott valójában.

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#2421) Z86 válasza Inv1sus (#2420) üzenetére


Z86
őstag

Minek kell több nick?

(#2422) Inv1sus


Inv1sus
addikt

# Hozzászólások

szakmai 217
közösségi 4
piaci 3 (0 apróhirdetés)

# Regisztrált

2004-09-28 16:21, azaz 2440 napja ― tag

# Aktivitás

utoljára bejelentkezve: 2004-09-28 16:21

utolsó feltűnés: 2004-09-28 16:21

Ez újoncnak számítana, aki nem érdemel nyereményt? :U

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#2423) Inv1sus válasza Z86 (#2421) üzenetére


Inv1sus
addikt

Régen sokat multiplayereztem és sokat változtattam nick nevet is, míg ennél állapodtam meg. Mániám volt, hogy ilyenkor mindenhol újraregeltem az új nevemmel.

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#2424) Źşë' válasza blueMerle (#2419) üzenetére


Źşë'
addikt

miért érzem azt hogy most egy kibúvót keresel, hogy neked legyen igazad, amúgy ebben egyet értek amit írtál vagyis a szponzoros részben... az olyan (példa) 5tusa versenyeken ahol a versenyző kiderül h doppingol hogyan díjazzák? nem kézfogással elárulom - és őket keményen szűrik, mert hivatalos verseny. Az meg h a szervezők mennyire korrektek, megint más tészta, csak rajtuk múlik minden, nem ismerem őket, nem tudom kik az adott illetők... de hogy hogyan lehetne mégnagyobb reklámot csinálni a játéknak?! pofon egyszerű... kitenni pirosba keretezve - villogó ablakkal a főoldalra.. máris fel van hívva minden ember figyelme rá és nem csak 1029 ja nem, 1031 en válaszolnak helyesen (amúgy az én figyelmemet is egy az itt ph-n szerzett cimbora hívta fel - és akkor hol vannak azok akik betévednek, csupán mert nyereményjáték van?!)... és bukott a te teóriád (is?!)

Read before write :B akkor már

(#2422) Inv1sus nem tudom milyen logika alapján jutottál el idáig, látni hogy rendelkezik aktivitással, max elfelejtette a jelszavát és azóta nem lépett be, de ha jól tudom törlik az efféle inaktív embereket... szóval rossz példa :U

(#2423) Inv1sus megtanulhatnád szerkeszteni a hozzászólásaidat mr. őstag

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#2425) blueMerle válasza Inv1sus (#2420) üzenetére


blueMerle
veterán

Nekem két-három nickem is van itt prohardveren, mindegyik tetemes hozzászólás mennyiséggel

Azt azért tudod hogy ezért a kijelentésedért repülhetnél is? :D (persze nem fogsz, csak jeleztem)

Źşë': Őszintén szólva semmi köze az egésznek amit leírtál a témához de jólvan. Nem kibúvót keresek wazzeg, nem vagyok én a PH alkalmazottja, csupán leírtam amivel nem voltál tisztában. Ez nem kibúvó hanem TÉNY. A kettő között van némi különbség.

A példámból kiindulva pedig, hogy egyes szolgáltatóknál mint pl. az esetemben is több ember éri el ugyanazzal az IP-vel, nem lehet mit kezdeni, és így a csalókat is nagyon nehéz megfogni. Az egyetlen jó ötlet ha nevet/cím-et kellene beírni, de mint tudjuk az is kijátszható (beregeli nagyfatert, nagymutert,....). Csalók mindig is lesznek mert minden rendszer kijátszható, ezt sajnos el kell fogadni :U

[ Szerkesztve ]

(#2426) Inv1sus válasza blueMerle (#2425) üzenetére


Inv1sus
addikt

Miért is repülnék?

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#2427) blueMerle válasza Inv1sus (#2426) üzenetére


blueMerle
veterán

Mert úgy mellékesen a PH szabályzata TILTJA a több nick használatát és mindezt KIZÁRÁSSAL jutalmazza. Őstag létedere tudhatnád :U

(#2428) Źşë' válasza Inv1sus (#2426) üzenetére


Źşë'
addikt

mert tiltott a multipla account, azért.. nem is tudom miről beszélgetünk

(#2425) blueMerle azért gondoltam úgy h akinek van több accountja is, az nem lehet mindegyiken aktív, persze első körben lehet ezt csak feltételezni, mivel az ember ilyenkor van annyira hülye és nem használja az alternatívot. Igaz ez sem lenne 100%os, de legalább egy kiinduló pont hogy aki ph tag elvárás legyen vele szemben na meg a játékkal szemben.

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#2429) Inv1sus válasza Źşë' (#2424) üzenetére


Inv1sus
addikt

2422: Nem törlik. Fail. A jelszót viszont lehet elfelejtettem már azóta. :DDD

2423: Mert ha nem, akkor mi lesz?

Felhasználói fiók törlésére alapvetően nincs lehetőség.

Akkor most mitévő legyek? 7 éve körözött bűnöző vagyok ezek szerint... :DDD

[ Szerkesztve ]

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#2430) blueMerle válasza Inv1sus (#2429) üzenetére


blueMerle
veterán

Ezt majd megbeszéled egy moderátorral vagy házigazdával, ez már nem a mi dolgunk, de számolj vele hogy lesz következménye. :)

Akkor most mitévő legyek?
Szólj hogy nagy ívben lesz..rtad az alapelveket és legyen olyan jófejek, töröljék a többi nicked, és ha szerencséd van és jó kedvében kapsz el egy házigazdát vagy modit, ezt talán megtarthatod.

Źşë': még mindig nem érted hogy a játéknak semmi de semmi köze a fórumhoz. :N A regisztráció azért kötelező a játékhoz hogy növeljék a regelt tagok számát ezáltal nagyobb lesz felhasználó bázis = több lé a reklámért illetve a nyertes pontos azonosítása miatt (esetleg ha mailben nem érik el, még ott a privi).

[ Szerkesztve ]

(#2431) Jim-Y válasza Inv1sus (#2426) üzenetére


Jim-Y
veterán

Alapelvek fül, idézet:

"egynél több regisztráció használatát. Ha egy felhasználó több nicket regisztrál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerülhet. Ha egy felhasználó ideiglenes felfüggesztése (temp ban) alatt regisztrál új nicket, minden felhasználóneve azonnal végleg kitiltásra kerül."

(#2432) Źşë' válasza blueMerle (#2430) üzenetére


Źşë'
addikt

A több embert csak azért nem értem ugye aki regelne, annak nem hozzák a tudomására egy spam maillel hogy na gyere regelni mert nyereményjáték van a ph-n. Úgy tűnik ez a nyereményjáték mintha egy belsőkörű rendezvény lenne csak prohardver userek részére. Ha meg lenne hirdetve, akkor azt mondom ok a dolog. De úgy tűnik, legalábbis nekem h azért nem verik nagy dobra, mert zárt kereteken belül akarják letudni ezt az egészet. Szummázva nem kellenek új emberek hozzá akik azt sem tudják h mi fán terem a ph.

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#2433) Inv1sus válasza blueMerle (#2430) üzenetére


Inv1sus
addikt

Nem hiszem, hogy túlságosan is megrengetné a prohardver-t az, hogy van a rendszerbe egy 7 éve nem használt nick. Lehet még szabályzat se volt akkoriban rá.

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#2434) blueMerle válasza Źşë' (#2432) üzenetére


blueMerle
veterán

Uhh nagyon összetett ennek a háttere, van amiről nem is beszélhetek mert szimplán üzleti titok :) A lényeg, hogy a szponzorok oldalára minél több user vándoroljon a játék által. Hogy most ezek a mókusok régi ph-s motorosok vagy újoncok, tök mindegy. Szóval igen részben igazad van mert egyrészt a belső körnek is szól, de fontos szerepe van az új tagok megszerzésének is a dologban a PH részéről. De ne bonyolódjunk jobban bele, mert ennél többet tényleg nem mondhatok :) A lényeg hogy mindketten megértettük egymást ;)

Inv1sus: azért ennyire ne vedd félvállról a dolgot, láttam én már repülni addiktot is kevesebbért :) De mondom ne nekem magyarázkodj, ez már a ph staffra tartozik. :))

[ Szerkesztve ]

(#2435) bul07 válasza blueMerle (#2430) üzenetére


bul07
nagyúr

És az miért jó hogy ph-nak, vagy a szponzornak hogy egy aktív tag be regisztrálja az apját anyát a 10éves tesóját és rész vesz a játékba, ettől nem fogják többen megismerni a adott gyártót vagy forgalmazót, és a ph- se nyer újabb aktív fórumozót
Mert azt azért ne felejtsük el hogy a fórum rész semmint se érne segítőkész emberek nélkül akik segítenek aha információ , vagy hibamegoldásra van szükség
pl; a Milyen tápegységet vegyek fórumrészből elütne az a pár tíz ember aki tényleg ért a tápegységekhez, egyből semmi értelme nem lenne tanácsot kérni mert nem lenne aki érdembe válaszolni tudna

De teljesen mindegy, ha megengedett lesz az ilyen részvétel legközelebb, az egész családom, ismeretségi köröm játszani fog, mert miért ne

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#2436) radi8tor válasza bul07 (#2435) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Ez nem jó a pH-nak. Ezért zárják ki az ilyen egyéneket a játékból.

⭐ Stella

(#2437) Inv1sus


Inv1sus
addikt

Ennyiből jobb a facebookos nyereményjáték, mert ott arcokhoz is kell kötni egy nicket. Ott is lehetne többszörözni, de ugye minél hosszabb és bonyolultabb egy jelszó is, annál jobb. :)

[ Szerkesztve ]

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#2438) Z86 válasza Inv1sus (#2423) üzenetére


Z86
őstag

Értem :)

Amúgy szerintem nem érdemes ennyit foglalkozni azzal, hogy kik nyertek és azok mennyire aktívan fórumoznak. Hiszen aki minden válaszra jól felelt,az mindenképp kapott egy BitDefendert, tehát nyert. Aki meg rosszul válaszolt, az nem nézett eléggé utána a dolgoknak (általában 2-3 perc elég volt rá), legközelebb majd alaposabb lesz. :)

(#2439) bul07 válasza radi8tor (#2436) üzenetére


bul07
nagyúr

Csak jelezniük kelet hogy egy gépről játszanak és mehetett is a dolog, és ne értsétek félre most nem azt mondom hogy egy gépről vagy egy ip-ről ne lehessen játszani aktív fórumozó embereknek de olyan hogy beregisztrál a játék miatt és a következő játékig egyáltalán nem aktív na az már nem szép (és lehet írni hogy csak olvas de én nem hiszem el, 850napja regisztrált és nincs egy hozásszólása se, nincs véleménye arról amit olvasott vagy nem történik semmi olyan vele hogy segítség kellene neki, de játéknál jelen van, vagy csak egyszerűen másik néven fórumozik)

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#2440) bundaska


bundaska
aktív tag

Üdv!

Ki, hogy emlékszik, hány ember válaszolt helyesen?? Mert most 1031 fő. (én 1029-re emlékszem, ha tévedek sorry)

[ Szerkesztve ]

Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van! - !!

(#2441) Inv1sus válasza Z86 (#2438) üzenetére


Inv1sus
addikt

Hát csak akinek már van egy jó védelmi rendszere, az nem nagyon tud vele mit kezdeni. :F Talán egy gép reinstallnál fel fogom rakni, de az nem most lesz.

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#2442) Źşë' válasza bundaska (#2440) üzenetére


Źşë'
addikt

jól tudod ;) ez így helyes ahogy írtad, az a +2 fő jó kérdés hogy jutott be :DD

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#2443) bundaska válasza Źşë' (#2442) üzenetére


bundaska
aktív tag

Kimaradtak a sorsolásból... :D Lehet rosszalkodtak :D

[ Szerkesztve ]

Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van! - !!

(#2444) scott_free


scott_free
senior tag

lol, úgy látom, hogy jó kis vitát indított el a 0 hozzászólós észrevételem ;)

nem tudom, hogy mi lenne a jó megoldás - valszeg minden szűrőt és szigorítást ki lehetne játszani. a legjobb az lenne, ha bízhatnánk egymás tisztességében. :))

néhány érdekes statisztika:

12,4% - ennyien szerepeltek 0 aktivitással/hozzászólással a kalapban (1031-ből 128)

közülük 75-en regisztráltak a játék meghirdetése után,

a leggyorsabb kezű versenyző Krynn73, aki a játék lezárása előtt mindösszesen 5 perccel (!) regisztrált, és még játszani is volt ideje. :DDD

a legrégebbi szótlan játékos Embalu, aki közel 10 éve (!) csak olvassa a ph-t, de eddig még nem igazán volt mondanivalója. :D

peace. :)

(#2445) Źşë' válasza scott_free (#2444) üzenetére


Źşë'
addikt

az első egy újszülött a második meg egy igazi veterán :DDD - "a háborúban a legjobb helyek hátul vannak" tudod :)) érvényes a veteránra :DD karcmentes a srác :C

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#2446) Inv1sus válasza scott_free (#2444) üzenetére


Inv1sus
addikt

Kösz a statisztikát. Jópofa. Főleg embalu :DDD

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#2447) PainKiller69


PainKiller69
csendes tag

Üdv.

A kérdésem az lenne, hogy a Bitdefender kulcs mikor aktiválódik? Úgy értem, hogy honnan számít az egy év?
Ugyanis jelenleg Avira-t használok, és az jövő év februárig még érvényes. Szóval lehet azt, hogy onnantól számítson majd csak az egy év?

Szép napot!

(#2448) bundaska válasza scott_free (#2444) üzenetére


bundaska
aktív tag

Figyelemfelkeltő adatok, tény és való, de ez van, ezt kell szeretni! :Y

Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van! - !!

(#2449) Z86 válasza scott_free (#2444) üzenetére


Z86
őstag

Ezeket hogyan találtad meg?
Ugye nem egyenként nézegetted meg az adatlapokat :D

(#2450) krizmo_


krizmo_
addikt

Köszönöm a nyereményjátékot. Én nagyon örülök a BitDefender licensznek. :C :C :))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.