Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag

Nem is értem miért találták ezt egyesek nehéznek
Engem mondjuk kicsit sokkolt, hogy az eredeti elektornikát tartalmazó belső fémdobozt 4 db ragasztószalag tartja a helyén, de ez nyilván nem az NVIDIA sara.Egyéb apróságok amik "kicsit" megleptek:
1) törjük ki az egyik fém távtarót a belső hátlapból (ezt biztos könnyű lesz úgy visszaalakítani hogy senkinek sem tűnik fel egy esetleges garanciális vizsgálat során)
2) nem egy panelt/modult teszünk bele pluszban, hanem kicseréljük az egész (!) elektronikát. Akármit is tudott a monitor, az ugrik, viszont van helyette G-SYNCH
3) DVI és HDMI bemenet ugrik, mivel az új panelen csak 1 db Displayport bemenet van és semmi más
4) Mivel a régi nagyfesz részt ugye kukázzuk, ezért külső tápegységet kell használni (bár ezt nem mutatták, de a jack aljzat megléte és mindenfajta komlyabb egyenirányító/fesszabályozó hiánya számomra erre utal)Az agyamat eldobtam...egyébként -felfogván hogy ez a konkrét megoldás csak és kizárólag egy bizonyos ASUS monitorhoz készült- arra azért kiváncsi lennék, hogy a többi esetben is ki akarják dobatni a teljes alaplapot a monitorból, vagy ott tényleg csak egy extra modul/panel/chip kerül beépítésre. Ez, így, szerintem nem fog tömegeket megmozgatni (igyekeztem finoman fogalmazni)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (32UN880-b) 4K GAMER PROFESSIONAL MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- LG (32GS95UE-B) 32" 4K OLED 240HZ GAMER CSÚCS MONITOR ! AKCIÓ
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Engem mondjuk kicsit sokkolt, hogy az eredeti elektornikát tartalmazó belső fémdobozt 4 db ragasztószalag tartja a helyén, de ez nyilván nem az NVIDIA sara.