- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
rudi megirta amit akartam én is:
Amit az AMD meg tud csinálni X dolláros áron, azt az Intel is játszva meg tudja!Nem azért drága, mert az Intel drágán akarja adni, vagy drágábban gyártja, hanem gyakorlatilag azért, mert nincs ütőképes konkurencia aki ki tudna hozni elég ütőkepés terméket, hogy rákényszerítse a Intelt az árak csökkenésére.
"azért probléma, mert mi erre nem készültünk fel". Még jóhogy probléma ember! Kössétek fel a gatyátokat!
A netbook és notebook gyártó cégek elég rendesen be vannak raktározva a Centrino platformmal, így szerintem nem akarnak most ennek konkurenciát, mert saját magukat szívatnák meg vele, ha a nyakukon marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS topic
- Autós topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest