- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
"Az AMD szerint semmi alapja az aggodalmaknak, hiszen a mobil számítógépek piacának jót tesz majd, ha végre megmozdul az állóvíz."
Ezt nem értem, mit magyarázkodik az AMD? Ezt hívják piaci versenynek, nemde? Ha valaki valami frankót dobbant, akkor a többiek szarban lesznek - ez már csak ilyen dolog. És a többiekre is érvényes, hogy ne rinyáljanak, ha valaki jobban csinálja mint ők.
Bár rudi 2. tézisét () figyelembe véve nyilván nem kell aggódni Intelékért, de mi ez a kislányosdi, hogy "azért probléma, mert mi erre nem készültünk fel". Még jóhogy probléma ember! Kössétek fel a gatyátokat!
Személy szerint meg nagyon várom az nVidia ill. AMD fejlesztéseit (ők amúgy hogy is kapcsolódnak egymáshoz? ez a rész eléggé össze lett keverve...), mert a 10"-os netbook szerintem rendszeres használatra (->főgépnek) túl kicsi, kényelmetlen (pl prog házit lehet nem akarnék wind-en debuggolni), a 15,4" viszont meg már kicsit feleslegesen nagy nekem. Szóval nagyon várom a 13-14"-os kategória fejleményeit!
Új hozzászólás Aktív témák
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- Dell Latitude 5300 Touch / i7-8665u
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest