- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
Már jó is HOtS alatt, sokkal folyamatosabb lett a játék, köszi
( pont levette az órajelet mert végeztem a meccsel, de elötte végig booston volt)Log file (ahol nem boost órajelen megy ott vagy épp töltötte be a mappot, avgy leraktam tálcára hogy tudjam csekkolni az órajelet)
-
sagit
veterán
Kapott új pasztát (Gelid GC-Extreme)
Egyből jobbak lettek az idle hőfokok viszont Hots alatt visszaveszi a gpu így is. Mint mondtam boostal,99%gpu és 50-70% cpu terheléssel éppen vagy el se éri a 70 fokot a 2 komponens 3600as rpmmel ami szerintem bőven vállalható, csak a játék menüjében kap ekkora folyamatos terhelést (ott van egy folyamatos animáció) , ahogy elkezdek játszani a nyugisabb részeknél csak 50-70%-on malmozik a gpu és leveszi az órajelet, ami viszont min fps-nél nagyon kilátszik. Szoftveresen szeretném lockolni a frekit ha lehet.
-
sagit
veterán
Várom az ötleteket
CPU nem Throttlingol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged