- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Az meg milyen gáz, hogy én 35 km-re lakom Pesttől, és anyám/apám révén valszeg ingyen tudnánk bemenni a legtöbb rockkoncertre, és mégsem mentem évek óta sehova? Mivel azt is ugyanazok szervezik ált., mint a hazaiakat, azokat pedig ismerjük. Egyszerűen túl sok a munka... Mondjuk az is nyom a latba, hogy ki akar az anyjával koncertre menni?
-
Szten Márs
nagyúr
Nem, a SZIN kizárólag a Withinért volt, nem vagyok szegedi
Tavaly is jó lett volna a Guano Apes miatt kimenni, csak nem úgy jött ki a lépés.A Sonataról való folyamatos lecsúszás nagyon ismerős
Nekem az új albumukkal sincs bajom, sőt, kifejezetten tetszik, de hát alapvetően én meg nekik nem vagyok a legnagyobb rajongójuk (meg úgy egyáltalában a férfi énekhangnak - szóval pont fordítva, mint te), de azért szívesen hallgatom őket, ha épp olyan kedvem van és azért igencsak meghallgattam volna őket élőben.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kezdjünk is bele, hiszen zene nélkül nem ugyanaz...Elsőként egy kis áttekintést szeretnék adni erről a stílusról,...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest