- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Ma visszatért a civilizáció
Nagyon jó érzés, komolyan

Egyébként tegnap voltam kint a falu határában, és iszonyatos volt az a munka, amit végeztek, a jó értelemben. Fél méteres-méteres nyomvályúkban haladtak a járművek, felszántott, rommá ázott talajon, tényleg embertelen körülmények között. Nem lehet mondani azt, hogy csak vakaróztak, de az is tény, hogy ha látták előre, hogy ekkora a gond, és ilyenek a terepviszonyok, miért nem kértek hamarabb speciális járműveket...talán szombaton jött EGY db...azóta persze már vannak. A vezetőség szemére ennyit tudnék hányni, de akik kint vannak, és építik a hálózatot, nekik csak max. respect, és köszönet jár

Még mindig vannak áram nélküli helyek, de egyre kevesebben szerencsére, hátha ezek is megszűnnek hamarosan.
-
Eastman
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Igazam van, vagy igazam van?

-
callmeakos
veterán
A belevalót mindig a bátyám fogja ki, de ebben az időben max jeget foghatott volna
A halas meg zárva volt 
Traxx
Kitartást nektek! El sem merem képzelni milyen körülmények uralkodhatnak ott, de remélhetőleg most már megerőltetik magukat az illetékesek, mert eddig csak a kézmosást hallottuk, meg hogy mindenki elégedett mindenki munkájával, holott ezrek vannak még áram nélkül! -
Traxx
őstag
"Persze az én kis nyavalygásom semmi azokéhoz képest, akik az egész hétvégét az autópályákon töltötték."
Én otthon töltöttem...csütörtök este 6 óra óta nincs áram, és lehet csak hétvégén lesz. Igen, ma még csak hétfő van

Tájékoztatás szinte nulla, térerő nincs (köszi T-mobile), villanybojler miatt meleg víz sincs. Még jó, hogy jönnöm kellett dolgozni, komolyan örülök neki. De a helyzet és a kilátástalanság miatt nagyon el vagyok / vagyunk keseredve...senki nem tájékoztat vagy segít...

-
Stanchore
senior tag
Egy jó halászlét legalább ettél, ha már ott jártál?

-
Eastman
addikt
k
-
callmeakos
veterán
nyíjjki

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon jó érzés, komolyan