Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
Spica... Egy havi pénzbe került. Nagy volt a szerelem. Hamar elmúlt. Arra viszont jó volt, hogy megalapozza a viszonyom az Androiddal. Az utána következő telefonom pedig befejezte, amit a Spica elkezdett.
-
Szép lista. Bár ezek nekem már újak. Azaz én leszoktam az okostelókról (kiváltottam netbookal, tablettel a hiányzó funkciókat) és visszatértem a teljesen "buta" telefonokra. (azokon belül is a régebbiekre)
Én szerencsére már részben megvalósítottam az álmomat de egy még hiányzik.
Nokia 8110 - Banán-nokiaként ismerik sokan, ilyenem már van csak az aksi defekt kicsit. Mai használatra már túl nagy, autómata vagy legalább rugós slide-al lenne az igazi.
Nokia 8910 - Full titánium, eddigi kedvenc telóm és úgy nézem jó darabig az is marad. Napi használatba van, nagy feeling használni!
Nokia 8850 - Ilyenem még nincs de számomra ez a legszebb nokia teló, egyszer veszek egyet. -
DeFranco
nagyúr
Akarod mondani 1998 és 2011 között
Ami '98 és '08 között ment kicsinyítés, funkcióbővítés és akkuidő címén, számomra sokkal látványosabb és érdekesebb volt, mint a mostani plusz egy inch plusz egy mag tangó. Persze ettől még a '08-'11 is piszkosul innovatív időszak volt, nem vitatom
re:szerk: persze, szubjektív a dolog az én részemről is
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz callmeakos #1 üzenetére
Igazából belőlem az (általam) elegáns(nak tartott) külső vált ki instant get érzést.
Nekem ilyen a HTC Hero (feketében), az iPhone 4 (feketében), a Nokia Lumia 800 (fehérben vagy kékben), a Nokia N9 (kékben). Régiek közül a Nokia E61i, E71, E75, egy időben az E66 is (egyik volt barátnőm apjának az volt 2009-2010 körül). Meg mindig is vágytam egy Blackberry 8220-ra, illetve valamelyik Palm Pré modellre.
Valahogy olyan érzésem van, hogy az igazi okostelefon-boom-on túl vagyunk, az igazán innovatív korszak megvolt 2008-2011 között.
(Nem okostelefonok közül a Siemens S65-ből lenne jó egy szép állapotú és működőképes példány.)
DeFranco: nem véletlenül írtam az általam meghatározott idősávot, de biztos jól jön oda egy "szerintem". ('98 és '08 között szerintem nem volt "boom", bár az az időszak alapozta meg.)
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz callmeakos #13 üzenetére
nem akarom kivívni a phonefagok haragját, de tudtommal az első aktív flipes telefonok között volt, a flipje meg olyan vékony, hogy nem hittük el, hogy abban még mikrofon is van.
amúgy ha ma ráülsz egy flipes telefonra, ugyanúgy nem lesz tartós
nagybátyád gondolom megdicsért...
[ Szerkesztve ]
-
-
Lenry
félisten
Ericsson T20 és T28
Sony Ericsson Xperia Arc (S)az összes többi telefonom az volt, amit szerettem volna: Nokia 3310, 3510, 7650, E50, ZTE Blade és most a Nokia N9
meg kaptam céges telóként egy LG L9-et, amit így konkrétan nem akartam, de a tudása és sebessége pontosan az, amit egy okostelefontól elvárnék.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
DeFranco
nagyúr
elérhetetlen vágy volt ez akkoriban, de mindenki csorgatta rá a nyálát
korának legkisebbje, legvékonyabbja, az első lithium-polimer akksis készülék, a maga idejében ebből adtak el a legtöbbet az USA-ban
designban és tudásban egyszerre ütött akkorát hogy a fal adta a másikat
[ Szerkesztve ]
-
-
W1
senior tag
Én eddig mindent megszereztem előbb-utóbb.
Talán az LG Prada II volt, ami atom tetszett, de nem volt meg, de annyira nem is bánom!Szerk: Régebben egy iPhone 3G-t akartam, amikor a 3GS jött ki, de helyette pár év késéssel jött az i4.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
-
banán007
tag
Nekem régebben az LG Chocolate BL40 tetszett. (persze én se tudtam megszerezni )
[teszt][ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
Na akkor itt az ellenpélda; én meg ezt nyúzom lassan 10 éve és igen, kissé már unom
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
h3lios
addikt
Listában nincs, de 1-2 telefon volt ami nekem is veszettül kellett volna, de mégsem sikerült megszerezni.
Ilyen a régi időkből a Nokia 6600.Nem is olyan régen a Samsung galaxy S2, ez az ára miatt nem lett az enyém. (helyette S+ om van a mai napig).
Illetve most a SGS4, ami szintén az ára miatt nem lesz az enyém, ugyanis nagyon szuper meg minden, de egy telefonért amit bármikor elejthetek és ezáltal dobhatom a kukába nem fogok közel 200 ezer forintot fizetni.B-tag: H3lios#2825
-
kmisi99
addikt
Nekem a nokia n93 mal és n95 el volt így. Minden álmom ez a két telefon volt többször végig olvastam az összes tesztet a neten videókat néztem róluk őrülten vágytam rá.
-
andris1602
aktív tag
Nekem a Motorola V8 - V9 volt ilyen.. emlékszem ott álltam a gsm kirakat előtt (rég volt..), és bámultam befelé, hogy úúúúúúúúúúúúúúúúúú, egyszer lesz egy olyanom.. Egy éve kerítettem egy V8ast, használt természetesen, 2 hónap alatt elrepedt az egyik zsanér.. Aztán lett egy másik, annak az usb-jével volt gond, szóval csak a baj volt velük, de szerintem a valaha gyártott legszebb telefonok voltak Ha újra gyártanák, tuti vennék
-
Dr. Romano
veterán
Nincs, de tényleg
Talán valami Nokia kommunikátort próbáltam volna ki egyszer, de nem törném érte a kezem lábam.
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Nektek esetleg van ilyenetek?
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- BestBuy ruhás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!