- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
V8David
tag
Nem, eddigi hozzászólásaim alapján a témában szerintem látszik, hogy nem vagyok valami nagy játékos az üzleti kategóriát használom és szintén azt vallom, hogy noti játékra...
Egyszerűen csak kíváncsi voltam, hogy mik a vélemények róla, mert olyan laposom még nem volt.spyduck: Az ilyenekre gondoltam. Illetve még annyit, tudok, hogy hardveresen támogatja a HD-videókat, de ezekszerint akkor semmi egyéb extrát nem nyújt.
E=mc² - Nincs értékelésem, mert 8 évet külföldön éltem és csak Ebay-en hirdettem.
-
V8David
tag
Valakinek van már tapasztalata 3D ügyben ezzel az új Intel grafikus chippel? Az Intel x4500MHD-ra gondolok, vagy mi a neve. Mennyit bír és mit? Nagyon foglalkoztat a dolog és én eddig csak jót hallottam róla. Vagyis hogy sokkal jobb, mint az eddigiek (gma950-965).
E=mc² - Nincs értékelésem, mert 8 évet külföldön éltem és csak Ebay-en hirdettem.
-
V8David
tag
válasz nb_store #172 üzenetére
Nekem egy ideig volt egy Asus eee pc, pontosan nem emlékszem már, hogy melyik, a drágábbik fajta, amikor még az elején volt. Előrször jó döntésnek bizonyult, a bevásárló központokban is nézegettem őket, hogy hú de jó kis gépek, könnyen tudom cipelni mindenhova. Az utóbbi bejött, tényleg nagyon jó hordozni, mert nem kell külön táska neki csak egy védőtok. Viszont használhatatlan... Legyen szó filmezésről, netezésről, egy-egy speciális program használatáról, vagy éppen a bővíthetőségről. Az interneten lévő flash tartalmakat se nagyon bírják, youtube-ot sem. Gyors írni is tudok 10 ujjal, erre végkép alkatmatlan még hosszú gyakorlás után is. Két ujjal pöffülve a bill.-et meg lassú e-mailt írni a mai világban. Nekem még a touchpadjaik sem kényelmesek már. Hardveresen túl kicsi számomra ez is. A MacBookon kb 3x akkora van, na ez tökéletesen megfelel.
Egyébként a használható kategória szerintem 12"-tól kezdve érvényesül. Volt már 12"-os Apple, IBM, HP, Dell gépem is és ezek tökéletesen eleget tettek. Főleg az IBM. Nagyon jó az x-széria. A ma gyártott 12"-os gépek pedig mégjobbak. Kiemelném a Toshiba Portege R500-at. Érdemes lenne megnézni, hogy mit nyújt!E=mc² - Nincs értékelésem, mert 8 évet külföldön éltem és csak Ebay-en hirdettem.
-
V8David
tag
válasz blueMerle #155 üzenetére
Elszóltam magam....
Csendesen megkérdezem, hogy 1-2 Apple MacBook Pro nem fért volna bele az összeállításba? Használtan elég jó árakon lehet már találni más oldalakon is. Egy nvidia 9400m nem tudom mit bír, de nem hangzik rosszul. Illetve egy Apple géppel szerintem bárhol meg lehet jelenni és mindjárt komolyabban veszik az embert! (tapasztalat, Thinkpad mellett néha-néha van elfekvőben egy ilyen jószág, most is MacBook-ró írok).
Azt viszont nem tudom, hogy OS X alatt hogyan lehet játszani vagy más megoldással, nem vagyok valami nagy játékos.
Vagy ez most megint "sznobság"?!E=mc² - Nincs értékelésem, mert 8 évet külföldön éltem és csak Ebay-en hirdettem.
-
V8David
tag
válasz ThorsHUN #146 üzenetére
Az a lecsó inkább pacal pörkölt volt! Nagyon megindító mű, ahogy látom, lassan az emberek a jobbnál-jobb deszkájukkal egymást fogják püffölni.
Kérem, kérem, tegyék meg tétjeiket: Pavilion, Satellite, ProBook, Thinkpad!
-
V8David
tag
Egyébként szerintem ez sem lenne rossz választás: [link] Vélemény?
Bár itt nekem fontosabb ez a proci és a kijelző minősége.E=mc² - Nincs értékelésem, mert 8 évet külföldön éltem és csak Ebay-en hirdettem.
-
V8David
tag
válasz nemethbalazs #134 üzenetére
Itt a pont! Én is ezt magyarázom, hogy ha játszani akarsz, akkor rakj össze egy jó asztalit és vegyél mellé Thinkpadot!
-
V8David
tag
HP szervize egy nagy kalap szamóca! Miért is?
Nekem eddig rossz tapasztalatom volt. Legdurvább az, hogy egy HP compaq 6720s gépet még júniusban elküldtünk a budapesti szervízbe és azóta ott van náluk. Ami kellemetlen, hogy 3 hónap garancia volt még rá, ami mostanára 4 hónapja lejárt!!! Szerintem már azt eladták/lenyúlták, de állításuk szerint mindent kicseréltek benne és nem találták meg a problémát... kész röhej. Most meg könyörögni kell nekik, hogy visszaküldjék....E=mc² - Nincs értékelésem, mert 8 évet külföldön éltem és csak Ebay-en hirdettem.
-
V8David
tag
Én is azt vallom, hogyha valaki játszani akar, akkor rakjon össze magának egy normális pc-t. De ha kell neki a mobilitás is, akkor vegyen mellé egy régebbi Thinkpadot (pl T4x) vagy HP nc6220-t. 50ezerből egy ilyen jó kis gép simán megvan és nem fog cserben hagyni! És akkor kb. ugyan ott vagyunk, mintha egy atomerőművet vennénk meg 200-250ezerért. Sőt, talán kevesebbért is meg van...
A laptop nem játékra való, nincs elegendő hűtése, az alaplap vékony, a ház zsúfolt... dehát ezt a kocka Pistike úgysem érti meg....
Nagyon sok laptop megfordul a kezeim alatt és még több hibás. Pavilionoktól már egyszerűen hányingerem van, olyan vackok... De az Asus és egyébb "jobb" márkákról is tudnék érdekességeket mondani, főleg az AMD-Nvidia párosokról.De nem baj, vegyétek a "gamer" gépeket játszani, én meg majd 2 év után garancia lejárta után megveszem felpattant és tönkrement gpu/chipsettel, alaplap hibásan!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest